Hyppää sisältöön

Koko puutarha kukoistamaan

Kevään tullen puutarha herää eloon. Nurmikko alkaa vihertää, kukkapenkistä nousee vihreitä versoja ja kasvimaalla pääsee upottamaan sormet multaan. Näillä vinkeillä saat kevätpuutarhan kukoistamaan.

Vahvista nurmikkoa

Kuten me ihmisetkin, myös nurmikko kaipaa ravinteita kasvaakseen vahvana ja tuuheana. Vihreä ja tasainen nurmikko on käyntikortti pihaan ja oikealla hoidolla pääset nauttimaan siitä läpi kesän. Lannoitus tekee nurmikosta kestävän ja vihreän keltaisen sijaan.

Lannoittamisen lisäksi nurmikkoa voi vahvistaa Nurmikon hoitomullan avulla. Se elvyttää nopeasti huonokuntoisen nurmikon ja tekee nurmikosta tuuhean vihreän.

Lue lisää

Energiaa keväiseen kasvuun

Nurmikon lisäksi myös muu puutarha kaipaa annoksen ravinteita pitkän talven jälkeen. Kevätlannoittamisen avulla kasvit saavat elinvoimaa ja kestävyyttä kukoistavaan kasvuun. Kekkilän Kevätlannoite PLUS+ sisältää nopeasti vaikuttavia kivennäisaineita, jotka auttavat kasvuun. Lisäksi hitaasti vapautuvat orgaaniset ravinteet varmistavat ravinteita läpi kesän.

Lannoittamisen lisäksi perennapenkit ehostuvat kerroksella tuoretta Puutarhamultaa ja heräävät kukoistamaan.

Lue lisää

Hyvää omasta maasta

Kun maa on lämmennyt, pääsee kasvimaalle vihdoin kylvämään! Helpoiten perustat kasvimaan lavakaulusten avulla, sillä laatikoiden muodostama kohopenkki tarjoaa reilun multakerroksen ja lämpimän kasvualustan. Hyvässä kierrätysraaka-aineista tehdyssä luomumullassa kasvaneet ja luomulannoitteilla ravitut kasvikset ja vihannekset ovat lähiruokaa parhaimmillaan.

Lue lisää

Puutarha kevätkukoistukseen näillä vinkeillä

Tuotteet koko puutarhalle

Etsi