Hyppää sisältöön

Psst! Miten nurmikkosi jaksaa lumettoman ja leudon talven jälkeen?

Kärsikö nurmikkosi leudosta talvesta? Näillä tuotteilla pelastat sammaloituneen ja elvytystä kaipaavan nurmen.

Kekkilä nurmikkomulta

Kärsikö nurmikkosi leudosta talvesta? Näillä tuotteilla pelastat sammaloituneen ja elvytystä kaipaavan nurmen.

Täsmätuotteet nurmikon hoitoon

Monen pihan ylpeys on vehreä ja hyvinvoiva nurmikko. Lämpimän ja vähälumisen talven jälkeen saattaa monista pihoista kuitenkin löytyä sammaloitunut ja kostea viheriö.

Nurmikon keväthuolto kannattaa aloittaa syksyn lehtien kevyellä haravoinnilla, jolloin nurmikon juuret saavat ilmaa. Samalla pystyy helposti arvioimaan nurmikon sammaltilanteen. Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä PLUS+ on rautaa sisältävä erikoislannoite, joka hävittää sammaleen samalla hoitaen ja raviten nurmikkoa.

Kekkilä Nurmikon sammalsyöjä PLUS+

Tästä ravinteita ja hivenaineita sisältävästä tuotteesta saadaan parhaat tehot irti, kun sitä käytetään keväällä tai kesällä. Tuotetta on saatavilla 10 ja 20 litran riittoisissa pakkauksissa: 10 litralla Sammalsyöjää käsittelee 300 m² nurmikkoa. Hinta 10 litraa 14,95 €.

Kekkilä nurmikon lannoitus

Uutta eloa nurmikkoon

Mikäli nurmikko on huonokuntoinen, kannattaa sitä sammaleen poiston jälkeen ravita Kekkilä Nurmikon hoitomulta – tuotteella. Tämä luomulannoitetta ja rautaa sisältävä hoitomulta sekä lannoittaa että parantaa maan rakennetta, jolloin nurmikkosi kasvaa hohtavan vihreänä. Hinta 50 litraa 5,95-6,90 €.

Kekkilä Nurmikon hoitomultaNurmikon luontainen kasvukausi käynnistyy huhti-toukokuussa. Tällöin on oikea aika ensin nurmikon kalkitsemiseen ja parin viikon kuluttua lannoittamiseen. Hyvin ravittu ja lannoitettu nurmikko kestää paremmin kulutusta ja vaihtelevia sääoloja sekä on vastustuskykyisempi sammalta ja rikkaruohoja vastaan. Kekkilä Nurmikkolannoite PLUS+ on riittoisa tummarakeinen lannoite, joka on helppo levittää eikä se erotu nurmikon seasta. Riittoisa tuote on pitkävaikutteinen ja sen sisältämä typpi liukenee ja imeytyy maahan asteittain pitkin kesää. Ei siis pelkoa polttovaikutuksista! Hinta 10 litraa 19,95€.

Kekkilä Nurmikkolannoite PLUS+

Julkaistu 26.3.2020 kello 12.00.

Lisätiedot, tuotenäytteet ja kuvat:
Norra Communications Oy Heta Tuppurainen heta.tuppurainen@norracomms.fi p. 050 562 5677
Lisätiedot Kekkilästä:
Kekkilä Oy Mari Kaartokallio, Puutarha-asiantuntija mari.kaartokallio@kekkila.fi p. 040 684 0978
Minka Mannerla, Tuotekehityspäällikkö minka.mannerla@kekkila.fi p. 044 500 5006

Kekkilä on osa Kekkilä-BVB:tä, joka on Euroopan isoimpia viheralan yrityksiä ja kasvualustojen valmistajia. Pohjoismaissa KekkiläBVB on markkinajohtaja tunnetuilla Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändeillään. Keski-Euroopassa tuotteitamme valmistetaan ja markkinoidaan kuluttajille tuotemerkeillä Jardino ja Veenbaas, ammattiviljelijöille BVB Substrates ja Kekkilä Professional brändeillä. Kekkilä-BVB:n tuotteet ja palvelut on suunnattu ammattiviljelijöille, kotipuutarhureille, viherrakentajille sekä kuivike- ja kasvuturveasiakkaille. Kekkilä- BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Alankomaissa, Saksassa ja Espanjassa. Tuotteiden vientimaita on yli 100. Kekkilä-BVB on osa Vapo Groupia.

Etsi