Erikoismulta kesäkukille

Erikoismulta kesäkukille on korkealaatuinen multa ruukkuihin, amppeleihin ja parvekelaatikoihin istutettaville kesäkukille. Erikoismulta kesäkukille pohjautuu suosittuun ammattiviljelijöiden tuotteeseemme.

 • Kastelukiteet pidentävät kasteluväliä
 • Lisätty humusyhdiste vahvistaa juuria
 • Monipuolinen lannoitus runsaaseen kukintaan
 • Pakkauskoko

  30 L

 • Erikoismulta kesäkukille on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista, kuten vaaleasta kasvuturpeesta ja hienoista kivennäisaineksista. Ravinteiden saanti on varmistettu sekä nopea- että pitkävaikutteisella lannoituksella. Kastelun ja kasvien vedensaannin helpottamiseksi multaan on lisätty kastelukiteitä. Kastelukiteet imevät ja vapauttavat vettä noin yhden desilitran yhtä multalitraa kohden enemmän kuin perusmullassa.

  Erikoismulta kesäkukille on kalkittu ja alkulannoitettu nopeavaikutteisella lannoitteella taimien nopeaa kasvuunlähtöä ajatellen. Siihen on myös lisätty kasvien juurtumista ja ravinteiden ottoa parantavaa humusyhdistettä, joka auttaa kasvin juuristoa kehittymään vahvaksi. Näin kesäkukat kasvavat tuuheiksi ja kukkivat runsaasti. Mullan pitkävaikutteisen lannoitteen ravinteet turvaavat peruskasvua koko kesän ajan normaalin lannoituksen lisänä.
  Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita. Karkeampi aines parantaa mullan ilmavuutta.

  Suosittelemme Kekkilä Ruukkusoraa ruukkujen ja laatikoiden pohjalle juuriston hapensaannin varmistamiseksi. Kesän aikaiseen lannoittamiseen sopii Kekkilä Kesäkukkalannoite ja –ravinne.

 • Varaa multaa kesäkukkien istuttamiseen seuraavasti:

  Erikoismulta kesäkukille 10 l

  Ruukku pienehkö ø n. 25 cm 10 L säkki / ruukku
  Ruukku, keskikoko, ø n. 30 cm 1½ x 10 L säkkiä / ruukku
  Ruukku iso, ø yli 35 cm 3 – 4 x 10 L säkkiä / ruukku
  Parvekelaatikko, pit. 80 cm 1 – 1½ x 10 L säkkiä / laatikko

  Erikoismulta kesäkukille 30 l

  Ruukku pienehkö ø n. 25 cm 1 x 30 L säkki / kolme ruukkua
  Ruukku, keskikoko, ø n. 30 cm 1-1½ x 30 L säkkiä / kaksi ruukkua
  Ruukku iso, ø yli 35 cm) 1-1½ x 30 L säkkiä / ruukku
  Parvekelaatikko, pit. 80 cm 1 x 30 L säkki / kaksi laatikkoa
  Kekkilä Jalallinen viljelylaatikko 2 ½-3 x 30 L säkkiä / laatikko

Tilaa jälleenmyyjältä

Which country site would you like to visit?