Hyppää sisältöön
Kasvualustat

Havupuumulta LAN

Havupuumulta LAN tuotekuva

Kekkilä Havupuumulta LAN on rakenteeltaan kestävä ja vettä läpäisevä kivennäisainespitoinen erikoiskasvualusta. Miedosti lannoitettu ja kalkitsematon Havupuumulta soveltuu kasvualustaksi kaikille hapanta maata suosiville havukasveille. Karkea kiviaines antaa rakennetta ja tukea juuristolle ja tuote soveltuu myös isojen havupuiden istuttamiseen.

Kestävä ja läpäisevä erikoiskasvualusta

Happaman maan kasveille

Kasvualustassa juuriston kasvua edistävää humushappovalmistetta

pH

4 – 5 – 6,5

Johtokyky

5 – 10 – 20 mS/m

Orgaaninen aines

4 – 5 – 6 paino-%

Tilavuuspaino

960 < 1200 < kg/m³

Havupuumulta LAN tuotekuva

Kasvualustaan on lisätty juuriston kasvua edistävää luonnollista humusyhdistettä. Tuotetta voidaan käyttää myös muille karujen alueiden kasveille lisäämällä siihen kalkkia istutusvaiheessa.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404.

Määrää laskiessa ota huomioon että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20 %.

Havupuumulta LAN punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on. Havupuumulta tiivistyy perustamisvaiheessa noin 20 %.

Havupuumulta LAN on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat ja multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa kasvualusta varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit istutusalueilta heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla. Suosittelemme käyttämään kasvualustan pinnalla katetta, jotta rikkakasvien siemenet eivät pääsisi itämään.

Etsi