Hyppää sisältöön
Kompostorit

Puutarha- ja mökkikompostori Kestävä+ 310 L, musta

209,00 €

Uusi tuote
6433000347587 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L EKO 6433000347587 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L EKO 6433000347587 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L EKO

Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori Kestävä+ 310 L  on kevyesti eristetty kompostori kaikkien maatuvien jätteiden tehokkaaseen kompostointiin. Pyöreä muoto sulautuu ympäristöön ja tekee rakenteesta kestävän.

Helppokäyttöinen ja tilava - valmistettu kierrätysmuovista

Täyttää kotitalousjätteen kompostointiin soveltuvan kompostorin vaatimukset

Kodin ja pihan maatuvan jätteen kompostointiin ja jälkikompostointiin

209,00

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Uusi tuote
6433000347587 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L EKO 6433000347587 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L EKO 6433000347587 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L EKO

Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori Kestävä+ soveltuu kodin ja pihan maatuvan jätteen kompostointiin ja jälkikompostointiin. Tuote, lämpöeristys mukaan lukien, on valmistettu mustasta 100 % kierrätysmuovista.

Puutarha- ja mökkikompostorin avulla kompostoit helposti ja tehokkaasti kaikki kodin ja pihan biojätteet. Se soveltuu hyvin niin koti- kuin mökkikäyttöön, sillä voit jälkikompostoida keittiön ja puutarhan jätteiden lisäksi käymäläjätteet.

Kompostorin pyöreä muoto tekee kompostorista kestävän ja hyvin lämpöä eristävän. Viileässä ilmastossa musta polyeteenivaahtoeristys on  hyödyllinen, sillä se lisää kompostoinnin tehokkuutta ja pidentää käyttökautta varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.
Kompostorin täyttäminen ja sekoittaminen käy helposti ja ergonomisesti. Kompostori tyhjennettäessä päällisosa ja kompostoituman aines nostetaan sivuun odottamaan, kunnes kypsä komposti on tyhjennetty esim. kottikärryyn.

Kompostorin kannessa on ilmankierronsäädin, jonka avulla varmistat toimivan ilmanvaihdon. Ilmastointiventtiilissä on säätömahdollisuus. Säätökahvan kapeampi pää osoittaa venttiilin auki/kiinni – asennon.

Kompostorin rungossa on nuoli –Nuolen leveämpi pää tarkoittaa ventiilin olevan auki, kapeampi, kiinni. Yleisesti venttiilit pidetään kesällä auki ja talvella kiinni.

Lämpöeristyksen ansiosta kompostoituminen käynnistyy varhain keväällä ja jatkuu pitkälle syksyyn. Valmistettu Suomessa 100 % kierrätysmateriaalista.

Värit: musta, valikoimissa myös tummanvihreä.
Materiaali: kierrätysmuovi
Mitat: 990 x 990 x 700 mm
Paino: 12 kg
Tilavuus: 310 L
Pakkauksen sisältö: ilmastointiventtiili, yläosa, alaosa, käyttöohje

Alhaisin hinta Kekkilän verkkokaupassa edeltävän 30 päivän aikana: 209,00 €.

Tuotteen vastuullisuustekijät

  • Pienennä hiilijalanjälkeäsi valitsemalla kompostointi biojätteen keräyksen sijaan.
  • Kierrätä ravinteet omalla pihallasi ja paranna omavaraisuuttasi.
  • Kompostoimalla biojätteesi teet oman osuutesi kiertotaloudessa.
  • Valmistettu Suomessa 100 % kierrätysmuovista.
  • Tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä ja niille myönnetään pitkä takuuaika.
  • Kekkilän tuotteille on saatavilla kattavasti varaosia.

Kestävä+ puutarhatuotteet valmistetaan kierrätysmuovista Suomessa.  Esimerkiksi kompostoimalla  vähennät jätekuormaa ja kierrätät biojätteet ravinteikkaaksi mullaksi omalle kotipihalle. Kestävä+ -puutarhatuotteet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaita tuotteita kestävään arkeen. 

+ Kestävät raaka-aineet: Valmistettu Suomessa kierrätysmuovista
+ Helppo onnistua: Kestävä ja tilava lämpöeristetty kompostori kaikelle biojätteelle
+ Ei jätettä: Kompostoimalla biojätteet vähennät jätekuormaa
+ Kestävään arkeen: Kierrätä biojätteet ravinteikkaaksi mullaksi oman pihan kasveille

Tutustu Kekkilä Kestävä+ -tuotesarjaan täällä.

Avainlippu

Etsi