Hyppää sisältöön
Viherkalusteet

Vihervalaisin

199,00 €

Kekkilä Viherporras Vihervalaisn sisällä 1000x1000x Kekkilä Viherlaatikko ja vihervalaisin 1000x1000x

Vihervalaisin on tyylikäs kasvivalo, joka sopii sekä tuotteen mukana tulevaan betonijalkaan että Viherlaatikon tai Viherportaan kasvien valaisemiseen. Tuote on kosteussuojattu, ja sitä voi käyttää muiden viherkalusteiden tapaan sekä sisällä, että katetuissa ulkotiloissa. Valaisinosan korkeutta voidaan säätää rungon rakenteen ansiosta portaattomasti. Tuote on valmistettu EU-alueella.

Huonekasvit ja yrtit voivat talvella paremmin, kun ne saavat lisävaloa.

Tyylikäs kasvivalo sopii sisälle sekä ulos katetulle parvekkeelle tai terassille.

Vihervalaisin sopii yhdistettäväksi Viherlaatikkoon ja Viherportaaseen.

199,00

Kekkilä Viherporras Vihervalaisn sisällä 1000x1000x Kekkilä Viherlaatikko ja vihervalaisin 1000x1000x

Tuotteen mitat: Korkeus 140 cm, korkeus lattiasta valaisimen alareunaan 110 cm.

MateriaaliRunko metallia, jalka betonia

Polttimo: E27 (ei kuulu pakkaukseen); max 15 W

IP luokka: IP44

 

Alhaisin hinta Kekkilän verkkokaupassa edeltävän 30 päivän aikana: 199,00 €.

Vihervalaisinta voi käyttää niin sisällä kuin ulkona katetuissa tiloissa. Valaisinta voi käyttää oman betonijalan kanssa tai sen voi yhdistää Viherlaatikkoon tai Viherportaaseen.

Valaisimeen sopivat tavalliset E27-kantaiset lamput (energiansäästö, halogeeni tai led). Markkinoilla on saatavilla erikoislamppuja, joiden säteily on sovitettu juuri kasvin tarvitsemille aallonpituuksille. Runsas sininen ja punainen säteily auttavat kasvia kasvamaan pituutta sekä voimistumaan.

Käyttötarkoitus

Kekkilä Vihervalaisin on kasvivalo, joka tuo lisävaloa kaikille kodin kasveille silloin, kun auringon valo ei riitä. Tyylikäs valaisin kuuluu  yhdessä Pentagon Designin kanssa toteutettuun Viherkalustesarjaan.

Yrttien ja vihanesten kasvatus: pilvisinä kausina ja syyskesän pimenevinä hetkinä yrttien kasvua voidaan nopeuttaa ja jatkaa Vihervalaisimen tarjoamalla lisävalolla. Vihervalaisimen voi kiinnittää Viherlaatikkoon. Kun lämpötila laskee syksyllä matalaksi, siirretään Viherlaatikko sisätiloihin, joissa yrttien kasvukausi jatkuu. Talvella kasvivalo antaa ruukkuyrteille ja ja lämpimän ilmaston hyötykasveille niiden tarvitsemaa valoa.

Huonekasvit: useimmat huonekasvit tarvitsevat lisävaloa talven valottomina päivinä. Etenkin runsaaseen aurinkoon ja paahteeseen sopeutuneille kaktuksille ja mehikasveille kaikki valo on pimeänä aikana tarpeen. Lisävalo on tarpeen myös, jos kasveja sijoitetaan huoneen sisäosiin kauemmas ikkunoista.

Kasvien valontarpeet vaihtelevat: paksu- ja mehevälehtiset viherkasvit tarvitsevat yleensä enemmän valoa kuin ohutlehtiset kasvit. Samoin valko- ja keltakirjavat lehdet tarvitsevat enemmän valoa kuin tasaisen vihreälehtiset huonekasvit. Jos valoa on huonekasvin tarpeisiin nähden liian vähän, kasvi ei viihdy ja lopettaa kasvamisen tai saattaa kuolla hiljalleen.

Etsi