Hyppää sisältöön

Kaikkien aikojen kesäkukka – miten kasvatat pelargonin

Puutarhoissakin trendejä tulee ja menee. On kuitenkin yksi, joka pitää pintansa nimittäin pelargoni. Lue lisää iki-ihanasta ja monipuolisesta suosikkikukasta ja miten kasvatat pelargonin.

Nautintoa puutarhasta missä vain

Puutarhaharrastuksen esteenä ei ole enää oma piha – eikä edes parveke. Ruukut, hyllyt, amppelikorit ja pienet kasvihuoneet muuttavat parvekkeet pieniksi kasvitieteellisiksi puutarhoiksi. Moni kerää ympärilleen lempikukkiaan. Kesäkukat luovat viihtyisän ympäristön ja tarjoavat myös pölyttäjille kevään ensimmäisen mesiannoksen.

 

Kekkilä pelargonimulta ruukkuja

 

Kekkilä pelargonimulta

Monipuolinen klassikko

Trendikasvit tulevat ja menevät mutta yksi pitää pintansa – pelargoni. Syitä suosioon löytyy, mutta tärkein on varmasti kasvin monipuolisuus. Pelargonien maailmasta löytyy jokaiselle jotakin: uusimmat trendivärit, viehkeät luonnonlajit, perinteiset Mårbacka -pelargonit ja tuoksupelargonit.

Kunhan muistaa antaa vettä ja ravinnetta, ne palkitsevat kukkimalla ahkerasti koko kasvukauden ajan.

Pelargonit sopivat täydellisesti kiireisille ihmisille, sillä ne ovat helppoja kasvattaa. Kunhan muistaa antaa vettä ja ravinnetta, ne palkitsevat kukkimalla ahkerasti koko kasvukauden ajan.

 

Kekkilä pelargonimulta ruukussa

Suurikokoinen ja runsaasti kukkiva pelargoni muodostaa jo yksinkin näyttävän istutuksen.

Kukka-asetelma pelargonista

Sopii myös hyvin ruukkuistutukseen muiden kasvien kaveriksi.

Täsmämulta ja ohjeet, miten kasvatat pelargonin

Pelargonien ystäville on nyt hyviä uutisia. Pelargoniasiantuntijoiden kanssa kehitetty Kekkilä Pelargonimulta auttaa onnistumaan kasvattamisessa entistä paremmin.

Tutustu ohjeisiin videolla!

Etsi