Hyppää sisältöön

Vastuullisuusaamu pidettiin 1.11. – Katso tallenne!

Vastuullisuusaamu-webinaarissa tutustuttiin puutarhatoimialan globaaleihin vastuullisuusnäkymiin sekä Kekkilän toimiin rakentaa kestävämpää tulevaisuutta Suomessa.

Kiitos osallistumisesta Kekkilän Vastuullisuusaamuun ti 1.11.2022. Jos et kuitenkaan päässyt paikalle, pääset katsomaan tapahtumaa tallenteelta.

Tallenteeseen tästä>
Kesto: 1h 40 min.

Kekkilä kehittää kestävää tulevaisuutta

Ympäristöystävällisyys, ilmastonmuutos, hiilineutraali – näillä kaikilla sanoilla eri toimialojen yritykset kuvaavat tänään vastuullisuuttaan. Monimutkaisten sloganien tai mainoslauseiden sijaan kuluttajat kaipaavat luotettavaa tietoa ostopäätöstensä tueksi. Kuule Vastuullisuusaamu-webinaarissa, miltä vastuullisuus näyttää ja mitä se tarkoittaa globaalisti puutarhatoimialalla, sekä miten Kekkilä rakentaa kestävämpää tulevaisuutta Suomessa.

Vastuullisuusaamun ohjelma:

1.Vastuullisuuden tulevaisuuden näkymiä – alkaa kohdasta 14:00
Markku Wilenius, tulevaisuudentutkimuksen professori, tutkija Turun Yliopisto

Professori Markku Wilenius on toiminut tulevaisuudentutkimuksen parissa jo 20 vuotta. Hän on tutkinut mm. teknologiaan, talouteen, ilmastoon, alueelliseen kehitykseen ja Euroopan tulevaisuuteen liittyviä teemoja. Wilenius tietää, että 10 vuoden päästä elämme täysin erilaisessa maailmassa. Tässä esityksessään Markku Wilenius avaa meille vastuullisuuden tulevaisuutta, mitä se tarkoittaa, mitä se edellyttää.

2. Sustainability in Horticulture Business – alkaa kohdasta 35:50
Folkert Moll, Sustainability Manager Kekkilä-BVB

Folkert Moll toimii vastuullisuuspäällikkönä Kekkilä-BVB:ssä.  Folkert on ollut rakentamassa vastuullisuuden tiekarttaa ja vastuullisuusmittareita Kekkilä-BVB:lle. Esityksessään Folkert avaa, mitä vastuullisuus tarkoittaa puutarhatoimialalla globaalisti, mitä vastuullisella kasvualustalla tarkoitetaan ja miten sen vastuullisuutta voi mitata. Esitys on englanniksi.

3. Kohti vihreämpää, kestävämpää tulevaisuutta – alkaa kohdasta 60:05
Riitta Salenius-Mela, markkinointi- ja valikoimajohtaja Kekkilä-BVB

Kuluttaja kohtaa Kekkilän päivittäin  – ei ainoastaan multapussissa vaan esimerkiksi vehreässä kaupunkiympäristössä, leikkipuistossa tai kaupan vihanneshyllyllä.

Riitta Salenius-Mela avaa, miten Kekkilä  on Suomessa rakentanut ja rakentaa kestävämpää arkea niin viherrakentamisessa, kuluttajatuotteissa kuin ammattiviljelynkin kautta.

4. Kekkilä Kestävä+ -puutarhatuotteet kestävämpään arkeen – alkaa kohdasta 76:30
Minka Mannerla, valikoimapäällikkö Kekkilä Oy

Tule kuulemaan uudesta Kekkilä Kestävä+ -tuotesarjasta. Minkälaiseen kuluttajatarpeeseen se vastaa, miten sarjan tuotteet on kehitetty ja mikä tekee niistä erityisen kestäviä?

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.