Mausteinen punasipulihilloke
Ainekset
- 3 punasipulia
 - 1 pieni valkosipulinkynsi
 - öljyä kuullottamiseen
 - 1 dl vettä
 - 3 rkl balsamicoa
 - 2 rkl sokeria
 - 1 kokonainen tähtianis
 - 1 kanelitanko
 - 1/3 tl kuivattua timjamia
 - maun mukaan suolaa
 
Valmistus
Valmistusaika: 40 minuuttia
- Kuori ja viipaloi punasipulit ohuiksi renkaiksi.
 - Kuullota sipuli ja valkosipulimurskaa pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisään vesi, balsamico, sokeri ja timjami.
 - Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes seos muuttuu hillomaiseksi. Mausta suolalla.
 
Nauti
Makeankirpeä ja värikäs lisuke ruokapöytään, valmistuu näppärästi muun kokkailun ohessa.