Hyppää sisältöön

Lannoita oikein

Multa on kasvin koti ja lannoite sen ruokaa - kunnon ruoalla kasvi kasvaa isoksi ja vahvaksi. Sesongin eri vaiheissa tarvitaan erilaisia ravinteita.

Happaman maan kasvien lannoittaminen

Happaman maan kasveja löytyy joka lähtöön. Happamasta kasvualustasta pitävät vanhojen tuttujen havujen lisäksi alppiruusut, tuttavallisemmin rodot ja atsaleat, sekä esimerkiksi pensasmustikka. Valitsemalla niille suunnitellun lannoitteen, kasvit voivat hyvin.

Vauhtia kasvuun – opi lannoittamisesta!

Kasvien lannoittaminen on tarpeen, jotta kasveilla riittää puhtia kukkia ja tuottaa satoa koko kesän ajan. Parhaan lopputuloksen saat, kun aloitat lannoittamisen keväällä, kun maa on sula ja kasvu käynnistymässä.

Lue lisää

Millaista ruokaa tarjoat kasveillesi?

Luomulannoitteissa ravinteet ovat kasveille sopivassa muodossa. Niillä kukoistavat ja tuottavat satoa myös kasvissyöjän ja vegaanin kasvit.

Anna ravinteita keväiseen kasvuun!

Keväällä kasvu käynnistyy kohisten ja kaikki puutarhan kasvit tarvitsevat ravinteita. Huhti-toukokuussa onkin hyvä aika lannoittaa.

Lannoita oikein – katso videot!

Lannoitus palkitsee

Maaperä tarvitsee lannoitteita, jotta se antaisi vuorostaan meille satoa, kukkia ja kauneutta. Maaperässämme ei ole tähän riittävästi tai oikeassa suhteessa ravinteita, mutta lannoittaminen palkitsee runsaalla sadolla ja kestävällä kauneudella.

Etsi