Hyppää sisältöön
Huonekasvit

Anopinkieli ’Star Green Granite’

Sansevieria

Anopinkieli Anopinkieli

Tämä harvinaisempi anopinkieli 'Star Green Granite' yllättää persoonallisella olemuksellaan. Lehdet ovat paksut, nahkeat, kirjavat ja niissä on punertava reunus. Anopinkielet ovat tunnettuja ilmaa puhdistavista ominaisuuksistaan ja helppohoitoisuudesta, mikä on niiden suosion syynä.

Veden tarve:

Vähäinen

Valon tarve:

Puolivarjo

Korkeus:

10-20 cm

Värit:

Valkoinen Vihreät lehdet

Suosittelemme tämän kasvin kanssa:

Anopinkieli Anopinkieli

Anopinkielet menestyvät monenlaisissa olosuhteissa. Nämä seikat koskevat myös tätä persoonallista ’Star Green Granite’ lajiketta.

Helppohoitoinen ja vähään tyytyvä anopinkieli nauttii hajavalosta, mutta sietää jopa kodin vähemmän valoisia nurkkia ja varjoisempia paikkoja. Parhaimmillaan se on kuitenkin valoisalla paikalla. Anopinkieli menestyy jopa paahteessa, mutta tarvitsee silloin reilummin kastelua.

Istuta anopinkieli Kekkilä Viherkasvimultaan tai Kekkilä Kaktus- ja mehikasvimultaan. Valitse multa oman kastelutavan ja kasvin kasvupaikan mukaan. Älä istuta anopinkieltä turhan kookkaaseen ruukkuun, vaan ne viihtyvät suhteellisen pienessä ruukussa.

Kastele kesällä, kasvukaudella noin kerran viikossa tai kahden viikon välein, talvella kastelua voi vähentää. Mullan tulee kuivahtaa aina kasteluiden välissä, joten älä kastele anopinkieltä liiaksi ja pidä sen juuriston olosuhteita koko ajan märkänä. Liika märkyys mädättää juuriston. Lannoita anopinkieltä noin kerran kuukaudessa miedolla Kekkilä Viherkasviravinteella.

Istuta uudelleen, kun juuristo on täyttänyt ruukun. Voit lisätä anopinkieltä jakamalla ja lehtipistokkaista.

Etsi