Hyppää sisältöön

Pidetään huolta meistä

Tuotteemme ovat turvallisia, tuemme kokonaisvaltaista hyvinvointia ja autamme tekemään vastuullisia valintoja.

Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö – tärkeä voimavaramme

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista  ja mittaamme sitä vuosittain tehtävällä  maailmanlaajuisella Great Place to work –tutkimuksella*. Tällä hetkellä indeksi on 68 % ja tavoitteemme on 80 %.

Panostamme työturvallisuuteen: tavoitteemme on nolla tapaturmaa vuosittain. Pääsimme tähän tavoitteeseen vuonna 2020 ja jatkamme samalla tiellä.

* Great Place to work –tutkimus mittaa yritysten työntekijäkokemusta.

Iloa, hyvää oloa ja kauneutta elämään

Haluamme tuottaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Puutarhanhoito tekee hyvää niin mielelle kuin fyysisesti. Helppokäyttöisillä tuotteilla ja inspiroivilla ohjeilla haluamme antaa onnistumisen kokemuksia ja innostaa yhä useampia puutarhanhoidon pariin.

Kasvatetaan iloa -projektit: osallistumme vuosittain vähintään 10 projektiin, joilla tuetaan sosiaalista hyvinvointia. Lahjoitamme tuotteitamme projekteihin ja inspiroimme uusia ihmisiä toteuttamaan vastaavia projekteja omasta lähiympäristössään. Lue lisää Kasvatetaan iloa -projekteista täältä.

1. Vinkkejä ja tietoja

Jaamme tietoja ja vinkkejä, miten voit tukea luonnon monimuotoisuutta omassa puutarhassasi tai parvekkeella  – hoida puutarhaa niin kuin äitimaa.

Tutustu vinkkeihin ja ideoihin täältä.

2. Pieniä ympäristötekoja

Kompostorit ja kuivakäymälät ovat esimerkkejä tuotteistamme, joiden avulla jokainen meistä voi kierrättää ja tehdä ympäristötekoja omassa kodissaan tai vapaa-ajan asunnollaan.

Tutustu kompostorien ja kuivikekäymälöiden valikoimaamme täältä.

3. Vastuullisesti ja luontoa säästäen

Myös pakkauksissamme olevat symbolit esim. ”vähentää kastelun tarvetta” ja ”kiertotaloustuote – hyvä ympäristölle” auttavat valitsemaan vastuullisia vaihtoehtoja.

Etsi