Hyppää sisältöön

Annetaan pois: roppakaupalla iloa!

Me Kekkilällä haluamme jakaa kasvattamisen iloa. Siksi annamme puutarhatuotteitamme ilmaiseksi projekteihin, jotka tuottavat kasveilla iloa muille – erityisesti heille, jotka eivät itse vielä osaisi tai välttämättä edes pystyisi. Jos sinulla on mielessä jokin tällainen projekti ja iloa kaipaava yhteisö, hae mukaan ohjelmaan omalla yleishyödyllisellä viherprojektillanne.

Ilmoita oma projektisi mukaan!

Kekkilä haluaa kannustaa ihmisiä kasvamaan yhdessä, sillä meille jokainen kasvukokemus on tärkeä. Mikäli olet haaveillut yhteisestä hyötypuutarhasta, jonka antimia voi nauttia isompikin joukko ihmisiä, päiväkodin pihan piristämistä lasten omilla istutuksilla tai vaikkapa yhdessä kasvatettavista yrteistä palvelutalolla, ilmoita hankkeesi mukaan.

Kerro meille hakulomakkeeseen minkälaisesta projektista on kyse, mikä taustayhteisö siinä on mukana ja mitä aiotte kasvattaa. Osallistumme joka vuosi kymmeneen yhteisölliseen hankkeeseen tuotteilla ja asiantuntemuksellamme.

Hakulomakkeen löydät alla olevasta linkistä. Laita hakemuksesi 24.4.2022 mennessä.

Valituille projekteille ilmoitetaan toukokuun 2022 aika valinnasta ja viestimme hankkeiden kulusta sosiaalisen median kanavillamme sekä nettisivuillamme pitkin kesää.

Vuoden 2022 hakuaika on päättynyt.

Vuoden 2021 Kasvatetaan iloa -hankkeet

Saimme vuodelle 2021 suuren määrän hakemuksia, joiden joukosta valitsimme yli 20 hanketta mukaan. Katso valitut hankkeet täältä.

Miltä näyttivät vuoden 2021 Kasvatetaan iloa -hankkeet?

Alkukesällä 2021 lähetimme Kekkilän tuotteita yli 20 hankkeelle. Kesän ajan puutarhat ja kasvit kasvoivat ja loppukesästä saimme ihania kuulumisia niin tekstin kuin kuvienkin muodossa.

Katso kuvat ja lue lisää, miten projektit ympäri Suomea etenivät.

Lue lisää

Kasvatetaan yhdessä

Meillä on ollut ilo olla mukana useissa hankkeissa, joissa esimerkiksi muistisairaat vanhukset ovat kokeneet tärkeitä ja merkityksellisiä hetkiä omassa yhteisöllisessä puutarhassaan ja lapset ja nuoret ovat päässeet syventämään luontosuhdettaan sekä kokemaan puutarhan hyvinvointia luovan vaikutuksen.

Kaikissa näissä hankkeissa olemme nähneet, miten uskomattoman tärkeä vaikutus puutarhalla on ihmisten elämään ja mitä erilaisemmissa tilanteissa. Näitä hetkiä emme unohda koskaan.

Katso alta esimerkkitarinoita hankkeista.

Parhaat vinkit suoraan sähköpostiisi

Paljon inspiraatiota, ohjeita, vinkkejä ja tietoa uutuuksista kuukausittain sähköpostiisi.

Etsi

Kysy puutarha-asiantuntijalta

Mietityttääkö jokin kotipuutarhanhoidossa tai Kekkilän tuotteiden käytössä?

 

Vieraile kysymyspalstalla