Hyppää sisältöön

Annetaan pois: roppakaupalla iloa!

Me Kekkilällä uskomme kasvien voimaan. Ei vain kasvien kauneuden tähden, vaan myös kasvattamisen tuoman ilon takia. Siksi annamme puutarhatuotteitamme ilmaiseksi projekteihin, jotka tuottavat kasveilla iloa myös muille – erityisesti heille, jotka eivät itse vielä osaisi tai välttämättä edes pystyisi. Jos sinulla on mielessä jokin tällainen projekti ja viherpeukkusi syyhyää innostuksesta, hae mukaan ohjelmaan omalla yleishyödyllisellä viherprojektillasi.

Mitä kuuluu Kasvatetaan iloa -hankkeille?

Alkukesällä lähetimme Kekkilän tuotteita yli 20 hankkeelle. Hankkeet ovat nyt kesän aikana päässeet viettämään aikaa puutarhan parissa, ja olemme saaneet ihania kuulumisia niin tekstin kuin kuvienkin muodossa.

Katso kuvat ja lue lisää, miten projektit ympäri Suomea ovat kesän aikana edenneet.

Lue lisää

Kasvatetaan iloa -hankkeet valittu

Kevään ja kesän 2021 kohteet on nyt valittu. Saimme suuren määrän hakemuksia, joiden joukosta olemme valinneet yli 20 hanketta mukaan. Katso valitut hankkeet täältä.

Ilmoita oma projektisi mukaan!

Uutta kasvua luodessaan ihminen ei vain kasvata – vaan kasvaa myös itse. Luontoyhteyden saavuttaminen oman tekemisen kautta luo elämään kallisarvoista rauhaa ja tyyneyttä. Se tuo iloa.

Kekkilä haluaa kannustaa ihmisiä kasvamaan yhdessä, sillä meille jokainen kasvukokemus on tärkeä. Mikäli olet haaveillut hyötypuutarhasta, jonka antimia voi nauttia isompikin joukko ihmisiä, päiväkodin pihan piristämistä lasten omilla istutuksilla tai vaikkapa kukkivista betoniporsaista, kerrothan siitä meille.

Osallistumme joka vuosi kymmeneen hankkeeseen tuotteilla ja asiantuntemuksellamme. Kevään ja kesän 2021 kohteet on nyt valittu.

Täytä hakemus

Kasvatetaan yhdessä

Meillä on ollut ilo olla mukana useissa hankkeissa, joissa esimerkiksi muistisairaat vanhukset ovat kokeneet tärkeitä ja merkityksellisiä hetkiä omassa yhteisöllisessä puutarhassaan ja lapset ja nuoret ovat päässeet syventämään luontosuhdettaan sekä kokemaan puutarhan hyvinvointia luovan vaikutuksen.

Kaikissa näissä hankkeissa olemme nähneet, miten uskomattoman tärkeä vaikutus puutarhalla on ihmisten elämään ja mitä erilaisemmissa tilanteissa. Näitä hetkiä emme unohda koskaan.

Parhaat vinkit suoraan sähköpostiisi

Paljon inspiraatiota, ohjeita, vinkkejä ja tietoa uutuuksista kuukausittain sähköpostiisi.

Etsi