Hyppää sisältöön
Kasvualustat

Kesäkukkamulta PLUS

Kekkilä Viherrakentaminen Kesäkukkamulta PLUS

Kekkilä Kesäkukkamulta PLUS on hyvin kosteutta pidättävä, kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu levitysvalmis erikoiskasvualusta. Kasvualustaan lisätty komposti antaa pitkäaikaisen lannoitusvaikutuksen ja vilkastuttaa maan pieneliötoimintaa. Kesäkukkamulta soveltuu erinomaisesti kasvualustaksi kesäkukille ja muille yksivuotisille kasveille. Tuotetta voidaan käyttää esimerkiksi ryhmäkasvi-istutuksissa, hautausmailla ja isoissa ruukkuistutuksissa.

 

Pidättää hyvin kosteutta

Lisätty komposti edistää pieneliötoiminta ja antaa pitkäaikaisen lannoitusvaikutuksen

Erinomainen kesäkukille ja muille yksivuotisille kasveille

Johtokyky

10 - 35 - 50 mSm

ph

5,5 - 6,5 - 7,5

Typpiliukoinen N

10 - 40 -80 mg/l

Orgaaninen aines

16 - 18 - 20 paino-%

Tilavuuspaino

600-700 <

Kekkilä Viherrakentaminen Kesäkukkamulta PLUS

Kesäkukkamulta PLUS soveltuu erinomaisesti kasvualustaksi kesäkukille ja muille yksivuotisille kasveille. Tuotetta voidaan käyttää esimerkiksi ryhmäkasvi-istutuksissa, hautausmailla ja isoissa ruukkuistutuksissa.

Saatavilla myös kalkittu, mineraalilannoitettu Kekkilä Kesäkukkamulta LAN.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404.

Kesäkukkamulta 1000 litran suursäkeissä.

Kesäkukkamulta PLUS punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on. Tuote tiivistyy perustamisvaiheessa noin 20 %.

Kesäkukkamulta PLUS on käytettävä ja taimet istutettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat ja multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa kasvualusta varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Suosittelemme haraamaan multapinnan säännöllisesti tai käyttämään kasvualustan pinnalla katetta, jotta rikkakasvien siemenet eivät pääsisi itämään.

Etsi