Hyppää sisältöön
Katteet ja turvatuotteet

Koristekate Antiikinpunainen

Kekkilä Koristekate Antiikinpunainen käytössä Kekkilä Koristekate Antiikinpunainen näyte

Kekkilä Koristekate Antiikinpunainen on luonnonvärein värjättyä kotimaista havupuuhaketta. Kaunis punainen väri sointuu kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja rakenteiden kanssa.

Viimeistele puistot ja viheralueet helposti

Turvallinen ympäristölle

Täyttää Viherympäristöliiton "Koristekate"-vaatimukset

Palakoko

7–50 mm

Pakkauskoko

45 L

Kekkilä Koristekate Antiikinpunainen käytössä Kekkilä Koristekate Antiikinpunainen näyte

Katteita on saatavilla kolmea eri sävyä, jotka on värjätty luonnon rautaoksideilla. Värjäämiseen ei käytetä kiinniteaineita, ja se on täysin turvallinen ympäristölle. Koristekatteen väri kestää hyvin sääolosuhteidemme vaihtelun. Palakoko on 7-50mm. Täyttää Viherympäristöliiton kateluokituksen “Koristekate” -vaatimukset.

Muiden maanpinnan katteiden tavoin Koristekate pidättää kosteutta ja vähentää näin kastelutarvetta. Se suojaa maaperää niin kuivina kuin sateisina kausina. Koristekate estää rikkakasvien siementen itämistä. Katekerroksen alle tarvitaan katekangasta vain jos maassa on monivuotisten rikkakasvien juurakoita. Koristekatetta voi myös käyttää Kuorikatekerroksen pinnan viimeistelyyn. Koristekatteen suositeltu kerrospaksuus on 3-7 cm.

Hiilenmusta, antiikinpunainen ja pähkinänruskea koristekate saatavana 45 litran säkeissä. Myyntierä 1 lava (lavalla 60 kpl). Tilaustuote, toimitusaika n. 1 viikko.

Lisätietoa asiakaspalvelustamme puh. 020 331 404.

Hiilenmusta, antiikinpunainen ja pähkinänruskea koristekate saatavana 45 ja 1 000 litran säkeissä.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404.

Etsi