Hyppää sisältöön
Katteet ja turvatuotteet

Koristekate Hiilenmusta

Kekkilä Koristekate Hiilenmusta näyte

Kekkilä Koristekate Hiilenmusta on luonnonvärein värjättyä kotimaista havupuuhaketta. Tyylikäs musta väri sointuu kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja luonnonmateriaalien kanssa. Koristekatteella luot puutarhaasi uudenlaisia väripintoja. Se sopii istutusalueiden multapinnan kattamiseen ja puiden ympärille sekä pintamateriaaliksi istuttamattomille alueille, poluille sekä leikkialueille. Koristekate Hiilenmusta sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi monien havukasvien sekä harmaalehtisten ja valkokukkaisten kasvien pariksi.

Viimeistele puistot ja viheralueet helposti

Turvallinen ympäristölle

Täyttää Viherympäristöliiton "Koristekate"-vaatimukset

Pakkauskoko

45 L

Palakoko

7-50 mm

Kekkilä Koristekate Hiilenmusta näyte

Katteita on saatavilla kolmea eri sävyä, jotka on värjätty luonnon rautaoksideilla. Värjäämiseen ei käytetä kiinniteaineita, ja se on täysin turvallinen ympäristölle. Koristekatteen väri kestää hyvin sääolosuhteidemme vaihtelun. Palakoko on 7-50mm. Täyttää Viherympäristöliiton kateluokituksen ”Koristekate” -vaatimukset.

Muiden maanpinnan katteiden tavoin Koristekate pidättää kosteutta ja vähentää näin kastelutarvetta. Se suojaa maaperää niin kuivina kuin sateisina kausina. Koristekate estää rikkakasvien siementen itämistä. Katekerroksen alle tarvitaan katekangasta vain jos maassa on monivuotisten rikkakasvien juurakoita. Koristekatetta voi myös käyttää Kuorikatekerroksen pinnan viimeistelyyn. Koristekatteen suositeltu kerrospaksuus on 3-7 cm.

Hiilenmusta, antiikinpunainen ja pähkinänruskea koristekate saatavana 45 litran säkeissä. Myyntierä 1 lava (lavalla 60 kpl). Tilaustuote, toimitusaika n. 1 viikko.

Lisätietoa asiakaspalvelustamme puh. 020 331 404.

Etsi