Hyppää sisältöön
Kasvualustat

Maksaruohokattomulta PLUS

Maksaruohokattomulta PLUS on viherkatoille suunniteltu kasvualusta. Kompostilannoitetun kasvualustan ravinteet liukenevat hitaasti ja lannoitetaso on kohtalaisen matala.

Laadukas kasvualusta katoille

Sopii käytettäväksi ohuena kerroksena

Sopii myös keto- ja niittykatoille

pH

5,5 – 6,5 – 7,5

Johtokyky

10 < 15 < 20 mS/m

Orgaaninen aines

2 ­– 4 – 6 paino-%

Tilavuuspaino

700 <1000 < kg/m³

Maksaruohokattomullassa orgaanisen aineen määrä on pienempi ja kivennäisaines raskaampaa kuin Kattopuutarhamullassa, joten se soveltuu käytettäväksi ohuempana kerroksena. Maksaruohokattomulta sopii RT-korttien ohjeistuksen mukaan maksaruohojen lisäksi keto- ja niittykatoille, viherkattotyypeille 1 ja 2.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404. Tuotetta on saatavilla myös 1000 l suursäkissä.

Tuote tiivistyy asennusvaiheessa noin 15 %. Tuote on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla. Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Etsi