Hyppää sisältöön
Kasvualustat

Kattopuutarhamulta PLUS

Kattopuutarhamulta PLUS on viherkatoille suunniteltu kasvualusta, joka sopii RT-korttien ohjeistuksen mukaan viherkattotyypeille 3 ja 4. Se soveltuu myös istutusaltaisiin esim. kansirakenteilla, kun kasvualustan painoa ja sen aiheuttamaa painetta on tarve rajoittaa.

Kevyt kasvualusta katoille ja kansirakenteiden istutusaltaisiin

Soveltuu ruohokatoille ja puutarhakasveille

Kompostilannoite takaa pitkäaikaisen lannoituksen

pH

5,5 – 6,5 – 7,5

Johtokyky

10 – 15 – 20 mS/m

Orgaaninen aines

8 ­– 10 – 12 paino-%

Tilavuuspaino

700 < 1000 < kg/m³

Kompostilannoitetun kasvualustan ravinteet ovat hitaasti liukenevia. Kattopuutarhamulta sopii kasvualustaksi ruohokatoille ja erilaisille puutarhakasveille, kasvualustan paksuudesta riippuen.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta 020 331 404. Tilauksesta kantavan kasvualustan kiviaines ja multaosio voidaan toimittaa erikseen.

Tuote tiivistyy asennusvaiheessa noin 15 %. Tuote on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla.

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Etsi