Koti & Piha

Rajausreuna

Rajausreuna on ainutlaatuinen tuote pihan eri alueiden rajaamiseen. Maahan upotettava, mattamustaksi maalattu metallinen Rajausreuna tekee pihasta hetkessä siistinnäköisen ja helppohoitoisen.

Hinta

44,95 

Määrä

Lisää ostoskoriin

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Tuotetiedot

Pakkauksen mitat ja paino

1000 x 172 x 1 mm / 5 kg

Pakkaus sisältää

4 x 1 m reunoapaloja ja 4 kpl kiinnityspaloja

Ominaisuudet

Tyylikkään ja kestävän Rajausreunan avulla pihan erilaiset alueet on helppo rajata omiksi selkeiksi alueiksi. Käytä Rajausreunaa istutusalueiden ympärillä, nurmikon tai katealueen rajaamiseen tai muihin puutarhan osiin, jotka haluat eritellä omaksi kokonaisuudekseen. Näin saat pihasta on helppohoitoisen ja huolitellun näköisen.

Rajausreuna on valmistettu maalatusta metallista. Pakkaus sisältää neljä kappaletta metrin pituisia paloja. Yhdestä pakkauksesta tulee 3,85 m valmista reunaa.

Maahan upotetut Rajausreunat liitetään toisiinsa kiinnityspaloilla, Ylimääräinen pituus saadaan käsiteltyä liuttamalla paloja päällekkäin. Portaaton liuttaminen mahdollistaa reunuksen pituuden säätämisen , ilman että paloja tarvitse leikata.

Materiaali

Mustaksi maalattua metallia

Asennusohjeet

Rajausreunalla saa kauniita muotoja puutarhaan, sillä se taipuu helposti haluttuun muotoon. Taipuvan rakenteen ansiosta sen asentaminen on erittäin helppoa. Rajausreuna asennetaan paikoilleen kumivasaralla kevyesti naputtelemalla. Tuotetta ei tarvitse lyhentää, vaan palat voidaan asettaa sisäkkäin haluttuun mittaan ja varmistaa liitoskohdat kiinnitysklipseillä. Rajausreunan yläreuna on pyöristetty, joten tuote on käytössä turvallinen.