Hyppää sisältöön

Nauti turvallisesta, jäättömästä pihasta koko talven

Lumi ja jää luovat suurimmat haasteet suomalaisten pihoilla puutarhakauden ulkopuolella. Liukkauden ennaltaehkäisyyn ja torjuntaan on nyt ympäristöystävälliset vaihtoehdot. Liukkauden torjunnan tuotteilla on eroa. Jääsulat ovat nimensä mukaan jään muodostumisen ennaltaehkäisyyn ja jään sulattamiseen tarkoitettuja valmisteita. Yhdessä Hiekoitus- ja puutarhamurskeen kanssa käytettynä jääsulat torjuvat liukkauden luonnollisesti.

Suolaa vai jääsulaa – mikä on turvallisin vaihtoehto pihalle?

Talvella pihan turvallisuuteen vaikuttaa paitsi hyvä valaistus, myös jään ja liukkauden torjunta. Puutarhaystävällinen Kekkilä Jääsula ei sisällä kasveille ja muille pihan kulkijoille haitallista suolaa. Suola jättää nahkakenkiin valkoisia raitoja ja aiheuttaa korroosiovaurioita autoihin. Kekkilä Jääsula ei myöskään rehevöitä vesistöjä, eikä sitä kerry maaperään, joten se sopii jäänehkäisyyn myös pohjavesialueille. Jääsulaa voi käyttää eri pinnoilla, kuten hiekalla, asfaltilla, betonilla ja puupinnoilla.

Ureapohjainen Jääsula sulattaa jään

Helppokäyttöinen ja nopeasti vaikuttava Kekkilä Jääsula on ureapohjainen jäänsulatus- ja liukkauden-torjunta-aine.
 • Rakeinen Jääsula on helppo levittää, ja sen vaikutus alkaa heti.
 • Sulattaa tehokkaasti jäiset ja liukkaat kulkureitit, kuten portaat, piha-alueet, kadut ja jalkakäytävät.
 • Ei sisällä suolaa, eikä se vahingoita pihakiveyksiä, asfalttia,autonrenkaita tai kasvillisuutta.
 • Turvallinen myös lemmikeille ja kotieläimille.
 • Sopii myös kattorännien jäänsulatukseen.

Kekkilä Puutarhaystävällinen jääsula käytössä

Hiekkaa, sepeliä vai kevytsoramursketta?

Perinteisesti kulkuväylien hiekoitukseen käytetään hiekkaa, sepeliä sekä savesta erikoismenetelmällä valmistettua kevytsoramursketta

Toisin kuin hiekka, Kekkilän Hiekoitus- ja puutarhamurskeesta ei pölise kuivana ja keväällä sen voi huoletta lakaista maanparannusaineeksi puutarhan kasveille. Hiekoitusmurske ja Jääsulat ovat tassuystävällisempiä vaihtoehtoja kodin lemmikeille, sillä terävä sepeli ja suola voivat rikkoa lemmikkien tassut. Vettä kevyempi murske kelluu sulan päällä ja vähentää hiekoitustarvetta. Pärjäät siis pienemmällä määrällä pidempään. Perinteinen Kekkilä Hiekoitussepeli sopii hiekoitukseen, kun halutaan tehokasta  vaikutusta, eikä teräväsärmäinen kiviaines aihueta ongelmia tassuille tai kulkeudu sisään.

Hiekoitusmurske ja Jääsulat ovat tassuystävällisempiä vaihtoehtoja kodin lemmikeille, sillä terävä sepeli ja suola voivat rikkoa lemmikkien tassut.

Kevyt ja riittoisa Hiekoitusmurske jään torjuntaan

Riittoisa Kekkilä Hiekoitus- ja puutarhamurske on helppo levittää pihateille keveytensä ansiosta. Hiekoitus- ja puutarhamurske on vettä kevyempää, joten se nousee sulavan veden pinnalle ja näin vähentää myös hiekoituksen tarvetta. Talven jälkeen murskeen voi käyttää uudelleen puutarhassa. Sekoita mursketta mullan sekaan, niin maaperästä tulee ilmavampi ja kasvit juurtuvat helpommin.

 • Erittäin kevyt ja helppo levittää
 • Pysyy aina jään pinnalla
 • Ei pölise
 • Tassuystävällinen pihan lemmikeille
 • Sopii myös mullan parantamiseen

Kekkilä Hiekoitus- ja puutarhamurske hiekoitukseen

Hiekoitussepeli tuo kitkaa liukkaille pinnoille ja vähentää liukastumisen vaaraa.

Hiekoitussepeli on riittoisa kivimurske pihojen, kulkuväylien ja katujen liukkauden torjumiseen.

 • Perinteinen hiekoitusmateriaali.
 • Liukkauden torjuntaan
 • Pintamateriaaliksi käytäville ja istutusalueille
 • Murskattua kotimaista kiveä ja sen raekoko 3 – 8 mm.

kekkilä hiekoitusmurske

Etsi