Hyppää sisältöön

Takuu ekoteolle – Rekisteröi tuotteesi

Biojätettä syntyy arjessa väistämättä, vaikka olisi kuinka tarkka ruokahävikin suhteen. Kahvinpurujen, perunoiden kuorien ja ruoantähteiden laittaminen roskapussiin muiden jätteiden sekaan saa roskapussin haisemaan pahalta ja täyttymään ennen aikojaan. Se vaikuttaa myös kierrätettävien jätteitä jatkokäsittelyyn: biojäte pilaa esim. muovijätteen niin, ettei sitä voida ottaa uusiokäyttöön kierrättämisen kautta.

Kotikompostorin ja Kompostoivan huussikäymälän ostaminen on monella tavalla ekoteko

Roskista parempi paikka biojätteelle on kompostori. Kompostoitua biojätettä, kompostia, pystyy käyttämään luonnonmukaisena lannoitteena tai maanparannusaineena kasveille. Jos lähettyvillä ei ole biojätteenkeräyspistettä, voi kompostoinnin tehdä helposti omalla pihalla kompostorin avulla.

Roskista parempi paikka biojätteelle on kompostori.

Toinen kompostointitapa on mökkeilijöille varsin tuttu huussi. Käymäläjätteen kompostointi sujuu kätevimmin uudenaikaisen kompostoivan kuivikekäymälän avulla. Se myös säästää vettä tavalliseen vesivessaan verrattuna.

Kekkilä hajusieppo mökkihuussi

Kuivike tuo monenlaisia hyötyjä. Se sitoo kosteutta sekä hajuja ja ehkäisee hyönteishaittoja.

Kekkilä huolehtii vastuullisesta tuotannosta

 Kekkilällä on useita kompostointiin liittyviä tuotteita. Tuoteryhmän uusimmat tulokkaat Kotikompostori ja Kompostoiva Huussikäymälä tulivat markkinoille muutama vuosi sitten. Ne erottuvat edukseen muista markkinoilla olevista tuotteista niin muotoilunsa kuin käyttäjäystävällisyytensä osalta. Molempien tuotteiden suunnittelu pohjautuu paitsi tuotekehityksemme perinpohjaiseen aiheen ja materiaalien tuntemukseen myös käyttökokemuksiin kodeissa, eli aidoissa testiympäristöissä. Niinpä niiden toiminnollisuudet ovat peräsin todellisista arjen tarpeista.

Toiminnollisuudet ovat peräsin todellisista arjen tarpeista.

Laadukkaat materiaalit yhdistettynä huolelliseen suunnitteluun varmistavat tuotteille pitkän eliniän. Kekkilän kompostorit sekä kompostoivat käymälät valmistetaan Suomessa sertifioiduilla, laadukkailla tuottajilla. Valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat kestäviä ja jäljitettävissä, lisäksi Kekkilä huolehtii varaosien saatavuudesta. Vakuudeksi tuotteiden korkeasti laadusta, Kekkilä myöntää Kotikompostorille ja Kompostoivalle Huussikäymälä 25 vuoden runkotakuun.

– Antamalla 25 vuoden takuun tuotteillemme haluamme viestiä niiden todellista laatua ja erottautua markkinoilla aidosti vastuullisena toimijana, kertoo Kekkilän tuoteryhmäpäällikkö Janne Kanervo.

 

Kekkilä runkotakuu Kompostoiva huussikäymälä

25 vuoden takuutuotteet

Kotikompostori 230 L sopii ympärivuotiseen kompostointiin paksun lämpöeristyksensä ansiosta. Käyttö on tehty vaivattomaksi kevyillä materiaaleilla ja huolellisella suunnittelulla. Kotikompostorissa on markkinoiden suurin tyhjennysluukku, joka suuren kannen kanssa lisää käyttömukavuutta huomattavasti. Uudenlainen muotoilu ei ole vain visuaalinen seikka.

Lämpö jakaantuu tasaisemmin pyöreän muodon ansiosta.

– Kekkilän Kotikompostorin muotokieli on erottuva markkinoilla. Lämpö jakaantuu tasaisemmin pyöreän muodon ansiosta, Kanervo kertoo.

– Lisäksi olemme panostaneet ergonomiaan. Korkeus on sopiva ja isot salvat helpottavat tyhjentämistä, vaikka olisi paksummat hanskat kädessä, Kanervo jatkaa.

Toinen 25 vuoden takuun piiriin kuuluva tuote Kompostoiva Huussikäymälä 230 L. Sitä voi käyttää monenlaisissa kohteissa, sillä se ei vaadi käyttöön sähköä tai vettä. Kanervo nostaa erityisesti suuren tyhjennysluukun yhdeksi Kompostoivan huussikäymälän parhaimmaksi ominaisuudeksi.

– Komposti on helppo poistaa vaivattomasti eikä se vaadi turhia kikkailuja. Vapaasti asettuva runkokansi mahdollistaa tyhjennysluukun myös sivuun.

Runkotakuun saa tuotteille rekisteröimällä ne kolmen kuukauden kuluessa ostopäivästä Kekkilän nettisivuilla kekkila.fi/runkotakuu. Kekkilän omasta verkkokaupasta ostetuille tuotteille takuu kirjautuu automaattisesti.

Etsi