Hyppää sisältöön

Helppohoitoinen ja viimeistelty piha

White & Black -blogin bloggaaja teki pihalleen ihanan muutoksen Kekkilän tuotteilla. Katso, miten helppohoitoinen ja viimeistelty piha syntyi.

Liuskekivet esiin kivituhkalla – viimeistelty piha

Pihalla oli valmiiksi liuskekiviä, mutta ne eivät päässeet oikeuksiinsa sammaloituneiden ja rikkaruohojen täyttämien välien vuoksi. Tummanharmaan kivituhka toi kivet kauniisti esille. Pohjalle levitettiin kivituhkaa, jonka jälkeen kivet hierrettiin paikoilleen. Raot täytettiin vielä kivituhkalla ja lopuksi alue kasteltiin, jotta kivituhka tiivistyi ja liuskekivet tulivat kauniisti esille.

” Naapurit kävivät ihastelemassa valmista liuskekivialuetta ja luulivat, että olimme nyt kivet hankkineet.”

pihan viimeistely liuskekivet

Liuskekivialue ennen muutosta

 

viimeistelty piha kivituhka kekkilä

Liuskekivialue muutoksen jälkeen

 

Koristekatetta istutusalueen viimeistelyyn

Koristekate on loistava valinta pihan viimeistelyyn. White & blackin bloggaaja käytti Hiilenmustaa koristekatetta viimeistelemään talon päädyn istutusalueen.

viimeistelty piha koristekate kekkilä

 

Luonnonmukaista multaa kasvihuoneeseen

White & Blackin bloggaajalle on tärkeää, että etenkin kasvihuoneessa käytetyt tuotteet ovat luonnonmukaisia. Viherkompostimulta on luonnonmukainen, uusiutuvista ja turvallisista raaka-aineista valmistettu multa kaikille pihan kasveille.

kekkilä viherkompostimulta

 

Uusi nuotiopaikka koristekivien avulla

Pihan muutoksen kruunasi uusi grillipaikka, joka rakennettiin minkkiverkosta ja Grafiitinharmaasta koristekivestä. Grillipaikalla oli aikaisemmin vanha kaivonrengas, joka oli haljennut ja vinossa. Ensin minkkiverkosta tehtiin pyöreänmuotoinen kehys kiville jonka jälkeen verkkojen väliin jäävä rako täytettiin koristekivillä.

”Sain idean tehdä koristekivistä uuden nuotiopaikan ja minkkiverkko oli tarpeeksi tukevaa pitämään kivet kasassa, joten projekti lähti siitä liikkeelle.”

nuotiopaikka koristekivillä pihan viimeistely

 

Lue koko juttu White & Black -blogista.

Kuvat: https: whiteandblack.casablogit.fi

Etsi