Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Iso koristekivi Grafiitinharmaa

Kekkilä iso koristekivi grafiitinharmaa Kekkilä Iso koristekivi Harmaa graniitti kuivana

Iso koristekivi Grafiitinharmaa on litteä ja pyöreä luonnonkivi jonka raekoko on 30–50 mm. Hillityn sävyinen tummanharmaa, mattapintainen kivi soveltuu erityisesti ruukkuistutuksiin ja puutarhan yksityiskohtiin kuten vesiaiheisiin.

Asettuu kauniisti ruukkujen pinnalle

Katteena 3-4 säkkiä 1m2 alueelle

Kaunis piha syntyy yksityiskohdista

Laske katteen määrä

Tuote saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä.

Pakkauskoko

10 kg

Raekoko

Raekoko 30–50 mm

Kekkilä iso koristekivi grafiitinharmaa Kekkilä Iso koristekivi Harmaa graniitti kuivana

Litteä kivi asettuu kauniiksi pinnaksi niin istutusalueille kuin ruukkujen multapinnalle. Oleskelualueilla kivi tuntuu mukavalta paljaalle jalalle. Isoa koristekiveä voi käyttää istutusalueiden reunojen rajaamiseen ja yhdistää esimerkiksi Koristekivi Mustan diabaasin kanssa. Iso koristekivi Grafiitinharmaa korostaa kauniisti kaikkia vihreitä tai kirjavalehtisiä kasveja. Kivi on erityisen kaunis märkänä, ja se sopiikin esimerkiksi koristealtaisiin.

Koristekivien käyttö helpottaa kasvien hoitoa, sillä katekerros pidättää maan kosteutta ja estää rikkaruohojen kasvua. Talvenarat ja pintajuuriset kasvit hyötyvät auringossa lämpenevästä kivikatteesta keväällä. Koristekiven alle on hyvä laittaa kivien väriin sopivaa katekangasta, jolloin se ei ole suorassa kosketuksessa multaan. Kivipinta pidetään puhtaana roskista kevyesti haravoimalla.

Kuivuessaan Koristekivien pinta menettää hehkuaan. Jos haluat pitkäkestoisempaa kiiltoa kivikatteen pintaan, voit suihkuttaa sitä viherkasvien lehtikiillotteella tai muulla öljypohjaisella suihkeella.

Koristekivissä esiintyy luonnollista vaihtelua niin värisävyssä kuin kivien koossakin.

  • 3-4 säkkiä

    1 m2

Avainlippu

Etsi