Hyppää sisältöön

Kukoistavaan kesään

Kesäkukat, perennat, ruusut ja itse kasvatettu ruoka - ne tekevät kesän! Kauniit kukat tuovat iloa jokaiseen päivään ja lajikirjon joukosta voit valita parhaiten omaan tyyliisi sopivat. Oman maan yrtit ja kasvikset maistuvat aina paremmalta. Kasvata lempikukkiasi ja -herkkujasi ja nauti kesän kukoistuksesta.

Nauti kesäkukkien kauneudesta

Upeat kesäkukat kruunaavat pihan ja parvekkeen. Ryhmittelemällä erilaisia kasveja saat näyttävän kokonaisuuden, jossa eri värit, lehtimuodot sekä korkeuserot tuovat ilmettä. Parasta kasveissa on se, että voit luoda juuri omannäköisesi kokonaisuuden. Se voi olla joko runsasta ja värikästä, hillittyä modernia tai luonnollista ja kaunista. Vain mielikuvitus on rajana!

Tutustu kesäkukkaideoihin

Istuta monivuotista kauneutta!

Kun valitsee lajikkeita pihan kasvuolojen mukaisesti, kasvit palkitsevat monivuotisella kasvullaan. Myös oikea multa ja lannoitus tukevat jatkuvaa kasvua ja terveitä kasveja. Kokeile istuttaa ruusuja ja perennoita myös kukkapenkin lisäksi ruukkuihin.

Istutusvinkkejä

Viljele laatikoissa

Kun maa on lämmennyt, pääsee kasvimaalle vihdoin kylvämään! Helpoiten perustat kasvimaan lavakaulusten avulla, sillä laatikoiden muodostama kohopenkki tarjoaa reilun multakerroksen ja lämpimän kasvualustan. Hyvässä kierrätysraaka-aineista tehdyssä luomumullassa kasvaneet ja luomulannoitteilla ravitut kasvikset ja vihannekset ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Pienellä parvekkeella viljely onnistuu ruukuissa ja Kasvatussäkeissä.

Lue lisää

Reseptejä kesään

Apuna kukoistavaan kesään

Etsi