Hyppää sisältöön
Kasvualustat

Inframulta PLUS

Kekkilä Viherrakentaminen Inframulta

Inframulta PLUS on karkeasti seulottu, mutta kasvuominaisuuksiltaan hyvä seosmulta, joka on tarkoitettu pääsääntöisesti ammattimaiseen ympäristörakentamiseen. Tuote on tarkoitettu alempien hoitoluokkien viheralueille, joissa ei vaadita VYL/InfraRYL-suositusten mukaisuutta, kuten luiskille. Inframulta PLUS soveltuu parhaiten koneella levitettäväksi. Kasvualusta on kompostilannoitettu.

Erinomainen valinta ympäristörakentamiseen

Kompostilannoitettu kasvualusta

Ensisijaisesti hoitoluokalle A3

Orgaaninen aines

5 - 7- 11 paino-%

Tilavuuspaino

800 < 1000 < kg/m3

Kekkilä Viherrakentaminen Inframulta

Tuote soveltuu ensisijaisesti hoitoluokalle A3, mutta harkiten myös muihin kohteisiin. Kasvualusta on kompostilannoitettu.

Tuote on tarkoitettu alempien hoitoluokkien nurmialueille, joissa ei vaadita VYL/InfraRYL-suositusten mukaisuutta.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta puh. 020 331 404.

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.
Inframulta tiivistyy perustamisvaiheessa noin 20 %.

Kasvualusta on käytettävä, eli nurmikko perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat ja multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa kasvualusta varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit nurmikolta leikkaamalla heti kun nurmi on vahvistunut ja kestää leikkausta. Alkuvaiheessa rikkakasvit antavat suojaa hitaammin itäville nurmensiemenille.

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.