Hyppää sisältöön
Kompostorit

Puutarha- ja mökkikompostori Kestävä+ 310 L, tummanvihreä

209,00 €

6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori käytössä 6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori

Puutarha- ja mökkikompostori Kestävä+ on kevyesti eristetty kompostori kaikkien maatuvien jätteiden tehokkaaseen kompostointiin. Pyöreä muoto sulautuu ympäristöön ja tekee rakenteesta kestävän.

Helppokäyttöinen, lämpöeristetty ja tilava - valmistettu 50 % kierrätysmuovista

Täyttää kotitalousjätteen kompostointiin soveltuvan kompostorin vaatimukset

Kodin ja pihan maatuvan jätteen kompostointiin ja jälkikompostointiin

209,00

Tuote saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä.

6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori käytössä 6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori

Puutarha- ja mökkikompostorin avulla kompostoit helposti ja tehokkaasti kaikki kodin ja pihan biojätteet. Se soveltuu hyvin niin koti- kuin mökkikäyttöön, sillä voit jälkikompostoida keittiön ja puutarhan jätteiden lisäksi käymäläjätteet.

Kompostorin pyöreä muoto tekee kompostorista kestävän ja hyvin lämpöä eristävän. Viileässä ilmastossa musta, kierrätysmuovista valmistettu polyeteenivaahtoeristys on hyödyllinen, sillä se lisää kompostoinnin tehokkuutta ja pidentää käyttökautta varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.
Kompostorin täyttäminen ja sekoittaminen käy helposti ja ergonomisesti. Kompostori tyhjennettäessä päällisosa ja kompostoituman aines nostetaan sivuun odottamaan, kunnes kypsä komposti on tyhjennetty esim. kottikärryyn.

Kompostorin kannessa on ilmankierronsäädin, jonka avulla varmistat toimivan ilmanvaihdon. Ilmastointiventtiilissä on säätömahdollisuus. Säätökahvan kapeampi pää osoittaa venttiilin auki/kiinni – asennon. Kompostorin rungossa on nuoli –nuolen leveämpi pää tarkoittaa venttiilin olevan auki, kapeampi, kiinni. Yleisesti venttiilit pidetään kesällä auki ja talvella kiinni.

Puutarha- ja mökkikompostori Kestävä+ on valmistettu vähintään 50 % kierrätysmuovista.

Väri: Tummanvihreä, saatavilla myös musta.
Tilavuus: 310 L
Halkaisija x korkeus: 990 x 700 mm
Paino: 12 kg
Rungon materiaali: UV-suojattu, rotaatiovalettu polyeteeni
Eriste: kierrätetty musta polyeteenivaahto 10–15 mm
Väri: vihreä

Kestävä+ puutarhatuotteet valmistetaan kierrätysmuovista Suomessa.  Esimerkiksi kompostoimalla  vähennät jätekuormaa ja kierrätät biojätteet ravinteikkaaksi mullaksi omalle kotipihalle. Kestävä+ -puutarhatuotteet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaita tuotteita kestävään arkeen. 

+ Kestävät raaka-aineet: Valmistettu Suomessa kierrätysmuovista
+ Helppo onnistua: Kestävä ja tilava lämpöeristetty kompostori kaikelle biojätteelle
+ Ei jätettä: Kompostoimalla biojätteet vähennät jätekuormaa
+ Kestävään arkeen: Kierrätä biojätteet ravinteikkaaksi mullaksi oman pihan kasveille

Tutustu Kekkilä Kestävä+ – tuotesarjaan täällä.

Avainlippu

Etsi

Kysy puutarha-asiantuntijalta

Mietityttääkö jokin kotipuutarhanhoidossa tai Kekkilän tuotteiden käytössä?

 

Vieraile kysymyspalstalla