Hyppää sisältöön
Kompostorit

Puutarha- ja mökkikompostori Kestävä+ 310 L, tummanvihreä

209,00 €

6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori käytössä 6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori

Puutarha- ja mökkikompostori Kestävä+ on kevyesti eristetty kompostori kaikkien maatuvien jätteiden tehokkaaseen kompostointiin. Pyöreä muoto sulautuu ympäristöön ja tekee rakenteesta kestävän.

Helppokäyttöinen ja tilava

Erityisesti puutarhajätteille ja kaikkeen jälkikompostointiin

Mustan, kierrätysmateriaalista valmistetun lämpöeristyksen ansiosta kompostoituminen käynnistyy varhain keväällä ja jatkuu pitkälle syksyyn

209,00

6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori käytössä 6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 6433000213103 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori

Puutarha- ja mökkikompostorin avulla kompostoit helposti ja tehokkaasti kaikki puutarhassa syntyvät biojätteet. Se soveltuu hyvin niin koti- kuin mökkikäyttöön, sillä voit jälkikompostoida keittiön ja puutarhan jätteiden lisäksi käymäläjätteet.

Kompostorin pyöreä muoto tekee kompostorista kestävän ja hyvin lämpöä eristävän. Viileässä ilmastossa polyeteenivaahtoeristys on hyödyllinen, sillä se lisää kompostoinnin tehokkuutta. Kompostorin täyttäminen ja sekoittaminen käy helposti ja ergonomisesti.

Kompostorin kannessa on ilmankierronsäädin, jonka avulla varmistat toimivan ilmanvaihdon. Ilmastointiventtiilissä on säätömahdollisuus. Säätökahvan kapeampi pää osoittaa venttiilin auki/kiinni – asennon.

Kompostorin rungossa on nuoli –Nuolen leveämpi pää tarkoittaa ventiilin olevan auki, kapeampi, kiinni. Yleisesti venttiilit pidetään kesällä auki ja talvella kiinni.

Puutarha- ja mökkikompostori on valmistettu vähintään 50 % kierrätysmuovista.

Väri: Tummanvihreä, saatavilla myös musta.
Tilavuus: 310 L
Halkaisija x korkeus: 990 x 700 mm
Paino: 12 kg
Rungon materiaali: UV-suojattu, rotaatiovalettu polyeteeni
Eriste: kierrätetty musta polyeteenivaahto 10–15 mm
Väri: vihreä

Kestävä+ puutarhatuotteet valmistetaan kierrätysmuovista Suomessa.  Esimerkiksi kompostoimalla  vähennät jätekuormaa ja kierrätät biojätteet ravinteikkaaksi mullaksi omalle kotipihalle. Kestävä+ -puutarhatuotteet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaita tuotteita kestävään arkeen. 

+ Kestävät raaka-aineet: Valmistettu Suomessa kierrätysmuovista
+ Helppo onnistua: Kestävä ja tilava lämpöeristetty kompostori kaikelle biojätteelle
+ Ei jätettä: Kompostoimalla biojätteet vähennät jätekuormaa
+ Kestävään arkeen: Kierrätä biojätteet ravinteikkaaksi mullaksi oman pihan kasveille

Tutustu Kekkilä Kestävä+ – tuotesarjaan täällä.

Avainlippu

Etsi