Hyppää sisältöön
Kompostorit

Sadevesisäiliö 250 L

Loppuun­myyty
Sadevesisäiliö Sadevesisäiliö Sadevesisäiliö Sadevesisäiliö

Kekkilä Sadevesisäiliö 250 l on kestävä ja toimiva menetelmä sadevesien talteenottoon ja hyödyntämiseen puutarhassa. Sadeveden keruu on ekologinen tapa järjestää kastelu ja turvata kasvien hyvinvointi kuivina kausina. Sadevesi on ilmaista ja happirikkaana se on parasta kasteluvettä puutarhaan. 

Tuotetta ei ole saatavilla.

Kestävä ratkaisu sadevesien talteenottoon

Valmistettu kierrätysmuovista

Helppo asentaa ja käyttää

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Loppuun­myyty
Sadevesisäiliö Sadevesisäiliö Sadevesisäiliö Sadevesisäiliö

Sadevesisäiliön tyylipuhdas suomalainen muotoilu, laatu ja käyttöä helpottavat yksityiskohdat tekevät tuotteesta ainutlaatuisen. Tuote on valmistettu 100 % kotimaisesta kuluttajilta kerätystä kierrätysmuovista. Valmistettu Suomessa, 5 vuoden runkotakuu. 

Tuote on helppo asentaa ja käyttää. Sadevesisäiliö liitetään rännin syöksyputkeen mukana tulevalla joustavalla liitoskappaleella. Tukeva kansi on lapsiturvallinen ja suojaa vettä likaantumiselta. Sadeveden saa helposti käyttöön: hanan voi liittää kasteluletkuun, tai siitä voi laskea vettä suoraan kastelukannuun.

Alkuperämaa: Suomi
Väri: tummanharmaa
Materiaali: kierrätetty polyeteeni
Mitat: Ø 70 x h 100 cm
Paino: 10 kg
Tilavuus: 250 L
Sisältö: runko, kansi, hana, liitoskappale 

Sadevesisäiliön asennus  

  1. Mittaa ensin sopiva korkeus niin, että sadevesisäiliö on sijoitettu sille aiotulle paikalla. Tee reikä syöksytorveen tarkoitukseen sopivalla terällä, esim. ohutmetallilevyterällä. Reikä on halkaisijaltaan 30 mm.
  2. Ota liitoskappale ja purista sen päät yhteen. Asenna paikoilleen teräviä reunoja varoen. 
  3. Ruuvaa hana paikoilleen. 
  4. Yhdistä Sadevesisäiliö syöksytorveen liitoskappaleen avulla. Tarkista, että liitoskappale on asennettu oikein päin niin, että vedenohjaus säiliöön toimii. 
Avainlippu

Etsi