Hyppää sisältöön

Täydellinen yhdistelmä

Inspiroidu vaihtoehdoista ja valitse viisaasti kohteeseen ja kasveihin parhaiten sopiva kasvualusta.

Istutusmulta

Istutusmulta PLUS on levitysvalmis lannoitettu, kalkittu ja seulottu yleiskasvualusta. Seoksen orgaaninen aines pidättää hyvin vettä ja ravinteita. Kivennäisaines tuo rakenteeseen kestävyyttä ja läpäisevyyttä. Istutusmulta soveltuu pensas­, puu­ ja perennaistutuksiin sekä myös nurmikoiden kasvualustaksi.

Käytettävät raaka­aineet ovat multa­asemakohtaisia, joten tuotteen tilavuuspaino voi hieman vaihdella. Tarkemmat tiedot löydät aina tuoteselosteesta.

Perennamulta

Perennamulta PLUS on multava, seulottu ja levitysvalmis erikoiskasvualusta. Se on kalkittu ja lannoitettu maanparannuskompostilla. Perennamulta sopii normaalia ja kosteaa kasvupaikkaa suosiville peren­ noille.

Rakenne säilyy ilmavana pidättäen silti riittävästi kosteutta, koska vedenpidätyskykyä on parannettu käyttämällä kivennäisraaka­aineiden ohella enemmän orgaanista ainesta. Tuotteeseen on lisätty juuriston kasvua edistävää humushappovalmistetta.

Viljelymulta

Viljelymulta Premium on kuohkea ja multava kasvualusta, joka soveltuu kasvimaan perustamiseen, kasvihuoneviljelyyn ja kesäkukkaistutuksiin. Se sopii myös maanparannukseen hiekkaisille ja savisille paikoille. Viljelymulta on kalkittu ja seulottu kasvualusta, ja se on perus­ lannoitettu hidasliukoisella luonnon­ lannoitteella, jonka ravinteet vapautuvat tasaisesti läpi kasvukauden. Tuotteeseen on lisätty juuriston kasvua edistävää humushappovalmistetta.

Etsi