Hyppää sisältöön

Green City Analyysipalvelu

Onko sinulla maa-ainesta tai raaka-ainetta, jota haluaisit hyödyntää, mutta et tiedä tarkalleen miten?

Kekkilän Green City Analyysipalvelu auttaa kierrätysraaka-aineen laadun selvittämisessä. Materiaalien kierrättäminen edellyttää asianmukaista näytteistystä ja analysointia. Kun raaka-aineen ominaisuudet ovat selvillä, se saadaan mahdollisimman tehokkaasti kierrätykseen ja jatkokäsittelyyn uusiokäyttöä varten.

Arvioimme paikalla olevan maaperän kunnon tai materiaalin hyödyntämismahdollisuudet kasvualustan raaka-aineena. Käymme ottamassa näytteen, toimitamme sen maalaboratorioon analysoitavaksi, tulkitsemme analyysitulokset ja laadimme niiden pohjalta raportin toimenpidesuosituksineen.

Analyysipalvelu lyhyesti

1. Näytteenotto

Käymme kohteessa ottamassa näytteen materiaalista. Meillä on omat näytteenottovälineemme ja käytämme hygieenisiä näytteenottokäytäntöjä alusta loppuun.

2. Analysointi

Määritämme, mitä näytteestä on analysoitava, ja valitsemme laboratorion ja analyysit käyttämällä sisäisten ja ulkoisten laboratorioiden verkostoamme.

3. Analyysiraportti

Toimitamme näytteen laboratorioon ja tilaamme analyysit – laboratorio toimittaa valmiit tulokset meille tulkittavaksi.

4. Tulkinta ja suositukset

Tulkitsemme valmiit analyysitulokset ja kirjoitamme niiden perusteella raportin – laboratorion analyysitodistuksen lisäksi asiakas saa Kekkilältä selkeän tulkinnan tuloksista ja myös ehdotuksia siitä, miten näytteestä otetun materiaalin kanssa tulisi edetä.

Miten voimme auttaa?

Analysointipalvelussa arvioidaan materiaalin hyödyntämismahdollisuudet kasvualustan raaka-aineena. Arvioimme olemassa olevan materiaalin näytteen avulla laboratoriossa, josta toimitetaan arviointiraportti jatkoehdotuksineen.

Ota meihin yhteyttä

Asiantuntijat

Petra Salonen

Circular Solutions Manager

Hannu Saranko

Senior Key Account Manager

Pk-seutu

Mika Valkila

Mika Valkila

Area Sales Manager

Länsi-Suomi, Keski-Suomi ja Kuopio

Teppo Wetterstrand

Teppo Wetterstrand

Area Sales Manager

Itä-Suomi (Kouvola, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu)

Hannes Rummukainen

Senior Portfolio Manager

Usein kysyttyä

Etsi