Hyppää sisältöön

Green City Kierrätyssuunnitelma

Green City Kierrätyssuunnitelma auttaa tunnistamaan kasvualustakäyttöön suunnitellun kierrätysraaka-aineen riskit, mahdollisuudet ja käytettävyyden.

Green City Kierrätyssuunnitelma -palvelulla tarjoamme soveltuvuusarvion paikallisen raaka-aineen tai maamassan kierrätysmahdollisuuksista viherrakentamisessa. Laadimme myös projektikohtaiset laatujärjestemä-dokumentit asiakkaan omaa kompostointi- tai paikalla tehtävää kasvualustaprojektia varten.

Kierrätyssuunnitelma antaa selkeät työkalut kunnan tai kaupungin omaan kompostointiin ja materiaalien kierrätykseen omilla resursseilla.

Kierrätyssuunnitelma lyhyesti

1. Materiaalien riskikartoitukset

Orgaanisten kierrätysraaka-aineiden riskianalyysi, jossa arvioidaan ja tunnistetaan mahdolliset riskit ja haitat, jotka liittyvät materiaalin kasvualustakäyttöön – esimerkiksi paikalla olevan maamassan rikkakasvi- ja vieraslajitilanne, epäpuhtaudet, rakenne.

2. Soveltuvuusarviot

Arvioimme kierrätysraaka-aineen soveltuvuutta kasvualustan raaka-aineeksi ja laadimme ehdotuksen sen jatkokäyttömahdollisuuksista ja -edellytyksistä.

3. Laatujärjestelmät

Laadimme projektikohtaisen omavalvontadokumentin kompostointitoimintaa tai paikalla tehtävää kasvualustaa varten.

Miten voimme auttaa?

Luomme kaupungille, kunnalle tai yksityiselle kiertotaloustoimijalle selkeät työkalut omaan kompostointiin ja materiaalien kierrätykseen omilla resursseilla. Suljetulla kierrolla palautamme ravinteet ja materiaalit osaksi kaupunkivihreää. Näin voimme edistää kestävää ja kiertotaloutta tukevaa viherrakentamista, joka vähentää ympäristövaikutuksia ja lisää rakennetun ympäristön kestävyyttä.

Ota meihin yhteyttä

Asiantuntijat

Petra Salonen

Circular Solutions Manager

Mika Valkila

Mika Valkila

Area Sales Manager

Länsi-Suomi, Keski-Suomi ja Kuopio

Hannu Saranko

Senior Key Account Manager

Pk-seutu

Hannes Rummukainen

Senior Portfolio Manager

Teppo Wetterstrand

Teppo Wetterstrand

Area Sales Manager

Itä-Suomi (Kouvola, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu)

Usein kysyttyä

Etsi