Hyppää sisältöön

Green City Reseptipalvelu

Käyttövalmis projektikohtainen kasvualustaresepti, jossa on tarkat osuudet kustakin raaka-aineesta prosentteina ja kauhoittain. Resepti voidaan valmistaa tuotteeksi paikan päällä tai Kekkilän multa-asemalla sopimuksen mukaan.

Projektikohtainen kasvualustaresepti, jossa hyödynnetään Green City -konseptin mukaista paikallista kierrätysraaka-ainetta. Asiantuntemuksellamme voimme tarjota kohteeseen optimoidun, käyttövalmiin kasvualustareseptin, jossa on tarkat osuudet kustakin raaka-aineesta prosentteina ja kauhoittain. Resepti voidaan valmistaa tuotteeksi paikan päällä tai Kekkilän multa-asemalla sopimuksen mukaan.

Reseptipalvelu lyhyesti

1. Materiaalivirrat

Kartoitamme, millaisia orgaanisia jätteitä ja sivuvirtoja kunnassa syntyy, miten niitä käsitellään ja miten niitä voidaan hyödyntää.

2. Rakennushankkeet- ja projektit

Kartamme suunnitteilla olevat rakennushankkeet ja -projektit ja miten niissä olisi mahdollista hyödyntää kierrätys materiaalejaja mitä massoja / sivuvirtoja projekteista sellaisenaan syntyy.

3. CO2-tavoitteet

Keskustelemme kunnan tai kaupungin CO2- tavoitteista ja toisaalta haastamme ajattelemaan kunnianhimoisesti. Rakentamisen ratkaisuilla voidaan vaikuttaa merkittävästi koko kunnan tai kaupungin päästöihin.

4. Viheralueet

Selvitetään, millaisia viheralueiden kunnostussuunnitelmia on suunnitteilla ja minkä verran niissä tarvitaan materiaaleja takaisin kunnan omaan käyttöön.

5. Toiminnalliset tavoitteet

Autetaan tunnistamaan kunnan ja kaupungin viherrakentamisen keskeiset toiminnalliset haasteet ja muotoillaan niistä tavoitteet. Esimerkkeinä toiminnallisista tavoitteita voidaan tutkia mm. tulvavesiä, luonnon monimuotoisuutta, päästöjen sitomista tai ilmanlaadun parantamisesta.

Miten voimme auttaa?

Autamme kuntia, kaupunkeja ja kiertotaloustoimijoita löytämään sopivimman ratkaisun omien materiaalien tehokkaaseen kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön viherrakentamisessa – aina parhaalla mahdollisella laadulla.

Ota meihin yhteyttä

Asiantuntijat

Petra Salonen

Circular Solutions Manager

Mika Valkila

Mika Valkila

Area Sales Manager

Länsi-Suomi, Keski-Suomi ja Kuopio

Hannu Saranko

Senior Key Account Manager

Pk-seutu

Hannes Rummukainen

Senior Portfolio Manager

Teppo Wetterstrand

Teppo Wetterstrand

Area Sales Manager

Itä-Suomi (Kouvola, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu)

Usein kysyttyä

Etsi