Hyppää sisältöön

Heinolan multa-asema

Tilaa multakuorma tai katetta toimitettuna suoraan kohteeseen tai nouda tilaus Heinolan multa-asemalta. Tavalllisesti pienin toimitettava erä on täysi kuorma-autollinen eli noin 15–19 tonnia. Pienemmät erät ja esimerkiksi katteita toimitamme suursäkeissä. Tilaukset Kekkilän asiakaspalvelusta p. 020 331 404. Myymme multa-asemalla irtomultaa myös omaan peräkärryyn.

Toimipisteet

Toimipisteet

 • Kekkilä multa-asema Tampere

  Heinola

  Yhteystiedot:

  Heinolan multa-asema

   

  Nynästensalontie 150, Myllyoja
  18600 Heinola

  puh. 020 331 404 (asiakaspalvelu)

   

  Peräkärrymyynti
  Pihatori
  Heinolan KTK / 050 367 7107

  Aukioloajat:

  Asema avoinna sopimuksen mukaan.

  Irtomultaa saatavilla myös peräkärrykuormittain.

   

   

  Tuotteet:

Tarvitsetko irtomultaa tai katetta kotipihalle?

 • Heinolan multa-asemalta voit noutaa irtomultaa myös omalla peräkärryllä.
 • Voit myös tilata meiltä viherrakentamisen kasvualustoja suoraan kotipihallesi toimitettuna. Valikoimassamme on monipuolisesti multia ja katteita erilaisiin kohteisiin. Laske tarvittavan mullan määrä multalaskurilla ja lähetä tarjouspyyntö laskurin loppuosassa.
 • Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme kaikissa irtomullan tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä puh. 020 331 404 tai sähköpostilla tilaukset@kekkila.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8-15.
Multalaskuri

Ota yhteyttä

Tilaukset ja lisätietoa

Multa-kuorman vastaanottaminen

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä kuin se lastattaessa on. Kasvualusta tiivistyy perustamisvaiheessa jonkin verran, mikä tulee huomioida kasvualustan määrässä. Tuote tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Lue lisää

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.