Hyppää sisältöön

Parkanon multa-asema

Tilaa multakuorma tai katetta toimitettuna suoraan kohteeseen tai nouda tilaus Parkanon multa-asemalta. Tilaukset Kekkilän asiakaspalvelusta p. 020 331 404. Tavalllisesti pienin toimitettava erä on täysi kuorma-autollinen eli noin 15–19 tonnia. Pienemmät erät ja esimerkiksi katteita toimitamme suursäkeissä.

Toimipisteet

Toimipisteet

 • Parkano

  Yhteystiedot:

  Kekkilän Parkanon tehdas

  Porintie 623
  39660 Lapinneva

  puh. 020 331 404 (asiakaspalvelu)

  (Huom. Multa-asema sijaitsee muutaman kilometrin päässä yllä mainitusta osoitteesta. Saat ohjeet asemalle lastauksesta sopimisen yhteydessä.)

  Aukioloajat:

  Asema avoinna sopimuksen mukaan.

  Lastauksesta sovittava etukäteen. Ohjeet asiakaspalvelusta tilauksenteon yhteydessä.

  Tuotteet:

  Asemalla ei peräkärrymyyntiä.

Tarvitsetko irtomultaa tai katetta kotipihalle?

 • Multa-asemillamme ei ole peräkärrymyyntiä.
 • Voit tilata meiltä viherrakentamisen kasvualustoja suoraan kotipihallesi toimitettuna. Valikoimassamme on monipuolisesti multia ja katteita erilaisiin kohteisiin. Laske tarvittavan mullan määrä multalaskurilla ja lähetä tarjouspyyntö laskurin loppuosassa.
 • Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme kaikissa irtomullan tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä puh. 020 331 404 tai sähköpostilla tilaukset@kekkila.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8-15.
Multalaskuri

Ota yhteyttä

Tilaukset ja lisätietoa

Multa-kuorman vastaanottaminen

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä kuin se lastattaessa on. Kasvualusta tiivistyy perustamisvaiheessa jonkin verran, mikä tulee huomioida kasvualustan määrässä. Tuote tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Lue lisää

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.