Hyppää sisältöön

Kasvualustat niittyjen perustamiseen

Tärkein uusniityn kehityksen suuntaan vaikuttava tekijä on kasvualustan laatu. Niityn perustamistyön helpottamiseksi olemme kehittäneet niittykasvualustat kuivalle niitylle, tuoreelle niitylle ja kostealle niitylle.

Katso webinaari – Niittykohteet kaupunkiympäristössä

Niittyjä tarvitaan eri puolille kaupunkiympäristöä, myös keskeisille paikoille. Niittyjen perustamisesta viheralueille on useita etuja. Sen lisäksi, että luomme ympäristön pölyttäjille, niityt vaativat vähemmän hoitoa kuin esimerkiksi nurmialueet.

Tässä webinaarissa asiantuntijat keskustelevat pääasiassa kolmesta eri niittytyypistä: kuivista, tuoreista ja tulvaniityistä. Mitä ominaisuuksia niillä on, millaisiin kohteisiin ne sopivat ja mitä huomioida niiden suunnittelussa, perustamisessa ja hoidossa? Esittelemme webinaarissa myös uudistuneen niittymultatuoteperheen.

Löydät webinaarin webinaarikirjastosta

Autamme sinua kohteeseen sopivan kasvualustan valinnassa!

Hannu Saranko

Senior Key Account Manager

Pk-seutu

Mika Valkila

Mika Valkila

Area Sales Manager

Länsi-Suomi, Keski-Suomi ja Kuopio

Teppo Wetterstrand

Teppo Wetterstrand

Area Sales Manager

Itä-Suomi (Kouvola, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu)

Webinaarit ja oppimismateriaalit

Kaipaatko syvempää tietoa kaupunkiniityistä? Webinaarit ja oppimismateriaalit -osiossa löydät niittywebinaarin, jossa asiantuntijana on Riikka Söyrinki. Tutustu myös uuteen niittykoulu-oppimismateriaaliin.

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.