Mausteinen punasipulihilloke

Makeankirpeä ja värikäs lisuke valmistuu näppärästi muun kokkailun ohessa.

Kekkilän reseptit: Mausteinen punasipulihilloke

Mausteinen punasipulihilloke

Ainekset

  • 3 punasipulia
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • öljyä kuullottamiseen
  • 1 dl vettä
  • 3 rkl balsamicoa
  • 2  rkl sokeria
  • 1 kokonainen tähtianis
  • 1 kanelitanko
  • 1/3 tl kuivattua timjamia
  • maun mukaan suolaa

Valmistus

Valmistusaika: 40 minuuttia

  1. Kuori ja viipaloi punasipulit ohuiksi renkaiksi.
  2. Kuullota sipuli ja valkosipulimurskaa pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisään vesi, balsamico, sokeri ja timjami.
  3. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes seos muuttuu hillomaiseksi. Mausta suolalla.

Nauti

Makeankirpeä ja värike lisuke ruokapöytään, valmistuu näppärästi muun kokkailun ohessa