Hyppää sisältöön

Uudet ravinteet kasviystävillesi

Niin kauniita, että voi hyvillä mielin jättää esille. Näin voisi kuvailla Kekkilän sisäkasviuutuuksia, joiden myötä valikoima täydentyy kolmella helppokäyttöisellä nestemäisellä ravinteella, kasviravinnepuikoilla sekä kauniilla koristekivillä, jotka viimeistelevät ruukun multapinnan. Alta voit tutustua uutuuksiin tarkemmin, osallistua arvontaan sekä tilata ihanan Vihreästi kotona -kirjan omaksesi.

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistu arvontaan!

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi pääset nauttimaan runsaasta inspiraatiosta, ohjeista, vinkeistä ja saat tietoa uutuuksistamme. Lisäksi 5.2.-14.2. uutiskirjeen tilaajaksi liittyneet osallistuvat arvontaan, jossa jaossa tuotteita kotisi kasviystäville. Paketteja arvotaan viidelle kaveriparille. Arvontapaketit sisältävät Kasviravinteen, Kasviravinnepuikkoja, Orkidearavinteen, Merilevän, Viherkasvimultaa, Orkideamultaa, Kukkamultaa sekä Kaktus- ja mehikasvimultaa.

Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja, voit osallistua tämän lomakkeen kautta. Tutustu kilpailun sääntöihin.

Tutustu alta uutuuksiimme ja poimi vinkit viherystäviesi hoitoon!

Kasviravinne

Sopii kaikille kasveille

Merilevä luonnonmukainen

Helposti annosteltava kasvien hoitoaine

Orkidearavinne luonnonmukainen

Helposti annosteltava lannoite orkideoille

Sisusta viherkasveilla!

Huonekasvien suosio on kasvanut viime vuosina. Kasvilajikkeiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, sillä lehtikuvioita, -värejä löytyy valtavasti. Samoin kukkivaa, kookasta ja pienempää.

Helppohoitoista kaipaava luo aavikkomaisen kokonaisuuden kaktuksista ja mehikasveista. Katso vinkit ja inspiroidu!

Lue lisää

Inspiroidu vihreästä

Puutarhatoimittaja Johanna Vireaho ja valokuvaaja puutarha-asiantuntija Hanna Marttinen ovat luoneet yhdessä Kekkilän kanssa upean ja visuaalisen Vihreästi kotona -teoksen. Kirjan kauniit kuvat inspiroivat viherkasvien ja puutarhan rakastajaa ja innoittavat näkemään kaunista pienissäkin yksityiskohdissa.

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata itsellesi kuvan kaunis teos alla olevan lomakkeen kautta. Kirja on tilaajalleen ilmainen.

TILAUS ON PÄÄTTYNYT

Etsi