Hyppää sisältöön

Erikoiskasvualustat kohteen mukaan

Valmistamme räätälöityjä kasvualustoja asiakkaan omien suunnitelmien tai valmiiden työselosteiden mukaan. Autamme myös kasvualustan reseptiikan suunnittelussa.

Meillä on laaja valikoima kasvualustoja, jotka sopivat useimpiin käyttökohteisiin. Joskus kasvupaikan olosuhteet, kuten ympäristötekijät, kasvit ja käyttötavat, asettavat erityisiä vaatimuksia maaperän optimaaliselle toiminnalle. Tällöin voit kääntyä ammattilaistemme puoleen: kartoitamme tarpeet, autamme reseptin suunnittelussa ja valmistamaan räätälöidyn kasvualustan sen mukaisesti.

Palvelumme erikoiskasvualustojen suunnitteluun ja valmistukseen

  • Käyttökohteen ja kasvillisuuden vaatimusten kartoitus
  • Kohteen maa-ainesten käyttömahdollisuudet paikan päällä
  • Resepti kasvualustan valmistamiseen
  • Kasvualusta-analyysi ulkopuolisessa laboratoriossa ja kasvualustan valmistus

Valmistamme erikoiskasvualustoja esimerkiksi

Urheilunurmet

Valmistamme tilauksesta urheilu- ja pelikentille kantavia ja hyvin läpäiseviä erikoiskasvualustoja. Uuden urheilunurmen perustamiseen seoksia saa joko lannoitettuina tai lannoittamattomina, kohteen tarpeiden mukaan. Käytössä olevan nurmipinnan uudistamiseen on tarjolla pintalevitettävää hoitomultaa.

Golfnurmet

Golfkentille nurmetettujen alueiden perustamiseen ja muokkaamiseen tarkoitetut erikoiskasvualustaseokset valmistetaan turpeesta ja eri karkeusasteen hiekoista joko lannoitettuna tai lannoittamattomana. Valmistamme tilauksesta erityisesti tiheille ja matalaksi leikattaville golfnurmille tarkoitettua, helposti levitettävää dressausseosta.

Raidekohteet

Kovien raiderakenteiden päälle tuleva kasvualustakerros on ohut ja sääolosuhteet sekä liikenne aiheuttavat rasitusta. Kasvualustalta vaaditaan erityisominaisuuksia: sen tulee pidättää vettä, mutta toisaalta vedenläpäisyvyyskyvyn pitää olla hyvä.

Koirapuistot

Tarjoamme tassuille pehmeää ja siistiä alustaa koirapuistoihin. Männyn tai kuusen kuoresta sekä hiekasta valmistettu kuorihiekkaseos pysyy hyvin paikallaan. Seosta voi käyttää myös ulkoilureittien pintamateriaalina.

Ota yhteyttä asiantuntijoihin jo suunnitteluvaiheessa

Kekkilän asiantuntijoihin kannattaa olla yhteydessä jo projektin suunnitteluvaiheessa. Autamme valitsemaan kohteeseen parhaiten sopivan kasvualustan huomioiden ympäristötekijät, käyttötavat ja kasvualustaan tulevat kasvit.

Hannu Saranko

Myyntipäällikkö

Mika Valkila

Aluemyyntipäällikkö

Länsi-, Keski- ja Itä-Suomi

Panu Kataja

Aluemyyntipäällikkö

Pk-seutu, Turku ja Kaakkois-Suomi

Paulina Nyberg

Tuotepäällikkö, reseptiikkaan ja tuotetietouteen liittyvät kysymykset

 

Etsi