Hyppää sisältöön

Kekkilä Kestävä+ puutarhatuotteet

Suomessa kierrätysmateriaalista valmistettuja Kestävä+ -puutarhatuotteita.

Kestävä+ Puutarhatuotteet

Kestävä+ puutarhatuotteet valmistetaan kierrätysmuovista Suomessa.  Esimerkiksi kompostoimalla  vähennät jätekuormaa ja kierrätät biojätteet ravinteikkaaksi mullaksi omalle kotipihalle. Kestävä+ -puutarhatuotteet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaita tuotteita kestävään arkeen. 

 

Puutarha- ja mökkikompostori Kestävä+ 310 L on tilava kompostori kaikkien biojätteiden helppoon kompostointiin. Lämpöeristyksen ansiosta kompostoituminen käynnistyy varhain keväällä ja jatkuu pitkälle syksyyn. Pyöreä muoto sulautuu ympäristöön ja edistää kompostoitumista. Puutarha- ja mökkikompostorin tyhjentäminen on helppoa ja nopeaa pois nostettavan yläosan ansiosta. Kompostorissa on ilmanvaihtoventtiili korvausilmaa varten. Tiivis runkorakenne helpottaa pitämään jyrsijät loitolla.

6433000347587 Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L EKOVärit: vihreä tai musta

  • Helppokäyttöinen ja tilava lämpöeristetty kompostori
  • Kaikelle biojätteelle ja jälkikompostointiin
  • 5 vuoden takuu

 

+ Kestävät raaka-aineet Valmistettu Suomessa kierrätysmuovista
+ Helppo onnistua Kestävä ja tilava lämpöeristetty kompostori kaikelle biojätteelle
+ Ei jätettä Kompostoimalla biojätteet vähennät jätekuormaa
+ Kestävään arkeen Kierrätä biojätteet ravinteikkaaksi mullaksi oman pihan kasveille

Valmistettu kierrätysmuovista

Kekkilä on ensimmäinen valmistaja Suomessa, joka tekee puutarhanhoitotuotteita kierrätysmateriaalista. Kekkilän kierrätysmuovista valmistetut kompostorit tulivat kauppoihin kuluttajien saataville kaudella 2022. Kekkilän tavoitteena on siirtyä asteittain kierrätysmuoviin koko tuotevalikoiman osalta. Lue lisää kierrätysmuovista.

Meille on tärkeää, että vastuullisen valmistuksen ja materiaalien lisäksi tuottet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toimivia – ja niiden avulla kierrättäminen on helppoa myös kotona.

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.