Hyppää sisältöön

Kekkilä Kestävä+ lannoitteet

Kasvulannoite Kestävä+ on helposti annosteltava veteen sekoitettava ilmastoviisas ja tehokas kierrätyslannoite kaikille kasveille.

Kekkilä Kasvulannoite Kestävä+

Kasvulannoite Kestävä+ on helposti annosteltava veteen sekoitettava ilmastoviisas ja tehokas kierrätyslannoite, joka sopii kaikille kasveille kotona ja puutarhassa. Tasapainoinen ravinnekoostumus ja tärkeät hivenravinteet varmistavat terveen ja hyvän kasvun, runsaan kukinnan ja maukkaan sadon. Sisältää ravinteiden ottoa ja juuriston kasvua parantavaa humusyhdistettä. Kasvulannoite on torjunta-aineista ja muista haitallisista jäämistä vapaa kiertotaloustuote.

Kestävä lannoitteetPakkaukset: 400 ml ja 3 l

  • Ruukkukukat ja viherkasvit
  • Yrtit ja pikkutaimet
  • Kesäkukat
  • Tomaatit ja kasvimaa

 

+ Kestävät raaka-aineet Ilmastoviisas kierrätyslannoite biokaasun tuotannosta ​
+ Ei jätettä Pullo kierrätysmuovia ja kierrätettävä, vie pakkaus muovinkeräykseen.
+ Helppo onnistua Kasvulannoite antaa kaikille kasveillesi kasvuvoimaa kestävästi.
+ Kestävään arkeen Valitse uusiutuva ja kierrätetty, säästät luonnonvaroja.

Uudenlainen kierrätyslannoite

Ilmastoviisas lannoiteKasvulannoite Kestävä+ valmistetaan uudella patentoidulla valmistusmenetelmällä biokaasusta talteen otetuista ravinteista. Biokaasu valmistetaan erilaisista orgaanisista jätteistä, kuten lannasta ja erilaisista ruoan tuotannon sivuvirroista. Prosessissa erotetaan toisistaan kuiva-aines ja typpipitoinen liuos. Kuiva-aines kelpaa sellaisenaan maanparannusaineeksi maatalouteen, mutta nestettä jalostetaan edelleen.

Kirkkaasta, puhtaasta nitraattityppilioksesta valmistetaan laadukasta, haitta-aineista vapaata kasteluveteen sekoitettavaa kierrätyslannoitetta. Lannoitteeseen lisätään kaikki kasvien tarvitsemat hivenravinteet helposti liukenevassa muodossa.  

Biokaasulaitos toimii omalla energialla, ja näin typen valmistusprosessi on lähestulkoon hiilijalanjäljetön.

Mikä tekee Kekkilä Kasvuravinteesta kestävän?

  • Valmistusprosessin hiilijalanjälki lähes 0 %
  • Kierrätetty biokaasusta talteen saadut ravinteet
  • Kasveille helppoliukoinen koostumus vähentää lannoitehukkaa
  • Haitta-aineeton ja turvallinen

Kierrätysmuovista valmistettu ja 100% kierrätettävä

90 % Kestävä+ -tuotteiden muovipakkauksista on valmistettu kierrätysmateriaalista. Kasvulannoite Kestävä+ muovipullo on 100% kuluttajilta kerättävää kierrätysmuovia. Kekkilä on ensimmäinen puutarha-alan yritys, joka tarjoaa jo nyt lannoitteita 100 % kuluttajilta kerätystä kierrätysmuovista valmistetuissa pakkauksissa. Pakkauksen osalta, sen ympäristöystävällisyyden lisäksi, on tärkeää, että se on kestävä ja säilyttää tuotteen laadun kaikissa sääolosuhteissa. Olemme valinneet pakkauksiin harmaan värin, jotta siinä voidaan käyttää mahdollisimman suuri määrä kierrätysmuovia.

Olemme sitoutuneet tavoitteeseen, että vuoteen 2030 mennessä 80 % koko Kekkilä-BVB:n pakkausten materiaaleista on kierrätettyjä.

Kierrätys iconiKaikki Kekkilän pakkaukset ovat 100 % kierrätyskelpoisia. Muovin materiaalisymboli on aina painettuna pakkauksiin.

Muita Kekkilän lannoitteita

Kanankakka

Kasvuvoimaa kaikille kasveille luomusti

Orkidearavinne luonnonmukainen

Helposti annosteltava lannoite orkideoille

Kevätlannoite PLUS+

Elinvoimaa koko puutarhalle

Etsi