Hyppää sisältöön
Kasvualustat

Kantava kasvualusta PLUS

Kekkilä Kantava kasvualusta PLUS -tuotekuva

Kekkilä Kantava kasvualusta  PLUS on erikoiskasvualusta katupuille. Murskatun kiviaineksen ja kivennäismaapitoisen kasvualustan seoksessa kiviaines muodostaa kantavan rungon ja varsinainen kasvualusta on kivien välissä. Kasvutila pysyy vakiona ja juurilla on tilaa kasvaa ilman tiivistymisen aiheuttamia vaurioita. Kasvualusta kestää liikenteen tärinää ja satunnaisen liikenteen aiheuttaman painon. Tuote valmistetaan 100 % kotimaisista raaka-aineista.

 

Kasvualusta, joka kestää liikenteen painoa ja tärinää

Kasvien kasvutila pysyy vakiona kiviaineksen ansiosta

Katujen ja jalkakäytävien välisiin tiloihin

pH

5,5 - 6,5 - 7,5

Johtokyky

30 – 40 – 65 mS/m

Orgaaninen aines

6 – 8 –10 paino-%

Tilavuuspaino

1300 – 1500 – kg/m³

Kivimurskeen palakoko

Vaihteluväli max. 100 mm, esim. 50-150 mm tai 100-200 mm riippuen raaka-aineen saatavuudesta

Kekkilä Kantava kasvualusta PLUS -tuotekuva

Kantavaa kasvualustaa käytetään katujen ja jalkakäytävien välisissä tiloissa. Tuote sopii myös torialueille, kevyen liikenteen väylille sekä pelastusteille.  Kasvualusta on räätälöitävissä ja saatavilla esimerkiksi TerraCottem-maanparannusaineella tai biohiililisällä.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta puh: 020 331 404. Tilauksesta kantavan kasvualustan kiviaines ja multaosio voidaan toimittaa erikseen.

Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä tuotteen kuivuminen voi hankaloittaa kasvualustan asennustöitä.

Etsi