Hyppää sisältöön

Helpot vinkit puutarhaan ja sisälle

Kasvien parissa on mukava puuhastella niin sisällä kuin ulkonakin. Poimi helpot vinkit joko omalle tai taloyhtiön pihalle ja nauti hyvin voivasta ja turvallisesta pihasta. Hoitamalla pihaa kauden mukaisesti kasvit voivat ja kasvavat hyvin. Löydä myös helpot vinkit, joilla somistat kotia kauden mukaan.

Nauti turvallisesta, jäättömästä pihasta koko talven

Lumi ja jää luovat suurimmat haasteet suomalaisten pihoilla puutarhakauden ulkopuolella. Liukkauden ennaltaehkäisyyn ja torjuntaan on nyt ympäristöystävälliset vaihtoehdot. Jääsulat ovat nimesä mukaan jään muodostumisen ennaltaehkäisyyn ja jään sulattamiseen tarkoitettuja valmisteita. Yhdessä Hiekoitus- ja puutarhamurskeen kanssa käytettynä jääsulat torjuvat liukkauden luonnollisesti.

Tuotteet pihanhoitoon talvella!

Jääsula

Nopeasti vaikuttava, rakeinen jäänsulatus- ja liukkaudentorjunta-aine.

Hiekoitus- ja puutarhamurske

Kevyt ja riittoisa, aito luonnontuote. 

Hiekoitussepeli

Kivimurske kulkuväylien liukkauden torjuntaan.

Hyvä, paha sammal!

Sammal nurmikossa johtuu huonoista kasvuolosuhteista ja tiivistyneestä pinnasta. Helposti sammaleesta pääsee eroon Kekkilän Sammalsyöjää käyttäen. Sammal ei kuitenkaa ole haitallista, vaan osa toivoo pihalleen lisää vihreää sammalmattoa.

Lue lisää

Samettinen siirtonurmikko päivässä!

Kaunis ja tuuhea nurmikko on pihan kauniste. Helpoiten loihdit nurmikon valmiilla siirtonurmirullilla. Kun asennat siirtonurmen huolella, nurmikko juurtuu hyvin ja jatkaa vehreää kasvuaan.

Lue lisää

Etsi