Hyppää sisältöön

Vantaan multa-asema

Vantaan multa-asemalla tarjoamme kattavan valikoiman kuorikatteita ja levitysvalmiita kasvualustoja eri kasveille ja kasviryhmille. Tilaukset Kekkilän asiakaspalvelusta p. 020 331 404. Nouto paikan päältä Vantaan multa-asemalta tai toimitus suoraan kohteeseen. Tavalllisesti pienin toimitettava erä on täysi kuorma-autollinen eli noin 15–19 tonnia. Pienemmät erät ja esimerkiksi katteita toimitamme suursäkeissä.

Toimipisteet

Toimipisteet

Tuotteet Vantaan multa-asema

Tarvitsetko irtomultaa tai katetta kotipihalle?

  • Multa-asemalla ei peräkärrymyyntiä.
  • Voit myös tilata meiltä viherrakentamisen kasvualustoja suoraan kotipihallesi toimitettuna. Valikoimassamme on monipuolisesti multia ja katteita erilaisiin kohteisiin. Laske tarvittavan mullan määrä multalaskurilla ja lähetä tarjouspyyntö laskurin loppuosassa.
  • Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme kaikissa irtomullan tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä puh. 020 331 404 tai sähköpostilla tilaukset@kekkila.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 7-16.
Multalaskuri

Ota yhteyttä

Tilaukset ja lisätietoa

Multa-kuorman vastaanottaminen

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä kuin se lastattaessa on. Kasvualusta tiivistyy perustamisvaiheessa jonkin verran, mikä tulee huomioida kasvualustan määrässä. Tuote tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Lue lisää

Etsi