Hyppää sisältöön

Joensuun multa-asema

Joensuun multa-aseman valikoimassa on levitysvalmiita kasvualustoja eri kasveille ja kasviryhmille. Tilaa multakuorma toimitettuna suoraan kohteeseen tai nouda tilaus multa-asemalta. Tavalllisesti pienin toimitettava erä on täysi kuorma-autollinen eli noin 15–19 tonnia. Pienemmät erät toimitamme suursäkeissä. Tilaukset Kekkilän asiakaspalvelusta p. 020 331 404.

Toimipisteet

Toimipisteet

Tarvitsetko irtomultaa tai katetta kotipihalle?

  • Multa-asemalla ei peräkärrymyyntiä.
  • Voit tilata meiltä viherrakentamisen kasvualustoja suoraan kotipihallesi toimitettuna. Valikoimassamme on monipuolisesti multia ja katteita erilaisiin kohteisiin. Laske tarvittavan mullan määrä multalaskurilla ja lähetä tarjouspyyntö laskurin loppuosassa.
  • Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme kaikissa irtomullan tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä puh. 020 331 404 tai sähköpostilla tilaukset@kekkila.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8-15.
Multalaskuri

Ota yhteyttä

Tilaukset ja lisätietoa

Irtokasvualustat

Multa-kuorman vastaanottaminen

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä kuin se lastattaessa on. Kasvualusta tiivistyy perustamisvaiheessa jonkin verran, mikä tulee huomioida kasvualustan määrässä. Tuote tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Lue lisää

Etsi