Nauti kesäkukkien loistosta!

Kukkarunsaus ei vaadi isoa tilaa. Pienikin terassi tai ulko-oven edusta voi toivottaa vieraat tervetulleeksi upealla kukkapaljoudella.

Kesäkukilla tuot ympärillesi väriä ja tunnelmaa, oli käytössäsi sitten piha tai parveke, suuri tai pieni tila. Kun kasvatat kesäkukkia ruukussa, voit koristaa niillä millaisen ulkoalueen hyvänsä oman makusi mukaan. Ruukuksi kelpaa lähes mikä tahansa astia, ja toisin kuin moni luulee, reikä astian pohjassa ei ole mitenkään must.

Kesäkukka-amppeleilla saat kukkarunsauteen lisää elävyyttä ja kerroksia. Amppeleita voi ripustaa eri korkeuksiin vaikka niin, että tila kukkii katosta lattiaan asti.

Kesäkukat ilahduttavat kauneudellaan.
Leikittele rohkeasti eri väreillä.

Leiki ja kokeile

Yksivuotiset kesäkukat antavat loistavan mahdollisuuden kokeilla vuosi vuoden perään erilaisia kasveja. Tyylejä on monia: auringossa viihtyvät pelargonit ovat lähellä nostalgikon sydäntä ja tuovat ihanaa mummonmökin tunnelmaa pikku pihoille. Riippapetuniat koreilevat syvän värisillä kukillaan, ja ne kasvavatkin kesän mittaan upeiksi kukkaryöpyiksi.

Moderniin makuun sopivat tuulessa keinuvat koristeheinät. Niitä voi yhdistellä kukkiviin kasveihin, kuten tähtisilmiin tai istuttaa yksinään ruukkuun uljaiksi katseenvangitsijoiksi. Rehevyyttä kesäkukkaruukkujen lomaan saa istuttamalla kaunislehtisiä kasveja kuten isokirjopeippiä.

Yksivuotiset kesäkukat antavat loistavan mahdollisuuden kokeilla vuosi vuoden perään erilaisia kasveja.

Todella näyttävän kesäkukkakokonaisuuden saat aikaan istuttamalla taimet tiiviisti. Pystykasvuiset ja pienikokoiset taimet voi istuttaa noin kämmenen etäisyydelle toisistaan, rehevä- ja rentokasvuisten taimien sopiva istutusväli voi olla useita kymmeniä senttejä.

Käytä luovuuttasi! Istuta ruukkuun, koriin tai esimerkiksi sinkkilaatikkoon.

Which country site would you like to visit?