Hyppää sisältöön

Kekkilän tuotteet kevääseen: 3x ihana parveke

Parvekkeen ja pihan kesäkukkien istutus sekä hoito on näin keväällä jälleen ajankohtaista. Kekkilän valikoimasta löydät tuotteet, joiden avulla vihertouhuihin tottumatonkin saa loihdittua parvekkeestaan vehreän paratiisin. Valitse kolmesta vaihtoehdosta lempityylisi ja anna viherhulluuden viedä mukanaan.

Kekkilä kesäkukat medialle

Parvekkeen ja pihan kesäkukkien istutus sekä hoito on näin keväällä jälleen ajankohtaista. Kekkilän valikoimasta löydät tuotteet, joiden avulla vihertouhuihin tottumatonkin saa loihdittua parvekkeestaan vehreän paratiisin. Valitse kolmesta vaihtoehdosta lempityylisi ja anna viherhulluuden viedä mukanaan.

Rakenna oma lähiruokaplantaasisi

Retiisi, mansikka, minttu ja basilika… Parvekeviljelijänä saat takuulla mieluisaa lähiruokaa!
Kotiviljelyn klassikko, tomaatti, kasvaa vahvaksi ja tekee herkullista satoa ravinteikkaassa Kekkilä Tomaattimullassa. Voit kasvattaa yhden tomaatin suoraan 15 litran pussissa ja peittää pussin mieleiselläsi koristeruukulla. Muista, että tomaatit tarvitsevat tukea ja lämpöä: tue tomaatit kepeillä tai langoilla ja valitse niille mahdollisimman aurinkoinen ja suojaisa kasvupaikka.

Voit viljellä vihanneksia tai kukkia suoraan 50 litran kasvatussäkissä.

Jos muutamalla tomaatilla ei vielä tyydytetä sisäistä viljelijääsi, on luonnonmukainen Kekkilä Kasvatussäkki oiva valinta. Voit viljellä vihanneksia tai kukkia suoraan 50 litran kasvatussäkissä. Leikkaa säkkiin reiät, kastele multa hyvin, istuta siemenet tai taimet ja jää odottelemaan satoa.
Yrtti kuin yrtti puolestaan nauttii Kekkilä Yrttimullasta. Tämä kasviperäisesti lannoitettu luomumulta sopii niin ruukkuyrttien jatkokasvatukseen kuin versottamiseen ja kylvöönkin. Kokeile tuttujen rosmariinin ja timjamin lisäksi esimerkiksi lipstikkaa ja korianteria, tai luo parvekkeellesi pieni pala ranskalaista maaseutua huumaavan tuoksuisilla laventeleilla. Vinkki! Säilö yrttisi kuivaamalla talven kokkailuja varten ja voit palata ihaniin kesämuistoihin myös pakkasten keskellä.

Japani-vivahteita minimalistille

Trenditietoinen ottaa nyt parvekkeelleen vaikutteita japanilaisesta puutarhataiteesta. Selkeä ja harmoninen, mutta samalla näyttävä kokonaisuus on parhaimmillaan myös helppohoitoinen.

Hanki parvekkeen lattialle muutama iso laakea kivi tai kaunis leveä lankku. Lisää ympärille Kekkilä Koristekiviä. Asettele kivipinnalle tyylikkäitä ruukkuja katseenvangitsijoiksi. Esimerkiksi pallomehiparrat ja mehitähdet eivät kaipaa juurikaan hoitoa, riittää kun niitä muistaa aika ajoin hiukan kastella.

Trenditietoinen ottaa nyt parvekkeelleen vaikutteita japanilaisesta puutarhataiteesta.

Myös havupuut ja pensaat, kuten kääpiömännyt ja katajat, kuuluvat Japani-henkisen parvekkeen vakiokasveihin. Voit istuttaa havut ruukkuihin ja yhdistää istutuksiin erilaisia koristeheiniä, kuten pronssi- ja kuparisaraa. Kekkilä Iso Koristekivi sopii hienosti ruukkujen reunoille. Kruunaa parveke isolla saviruukulla, johon istutat näyttävän punaisen japaninvaahteran.

Maaseuturomantiikkaa ja mummolamuistoja

Kaipaatko lapsuuden mummolamaisemia? Perinteiset pelargonit ovat täydellinen valinta romanttisen maalaisidyllin loihtimiseen. Istuta useampi perinteisen punainen pelargoni tai hempeitä Mårbacka pelargoneja isoihin saviruukkuihin ja ripusta riippapelargonit ihaniksi amppeleiksi. Luo lisätunnelmaa ripustamalla parvekkeelle pitsireunaiset vaaleat verhot ja etsi kirpputorilta vanhanaikainen maitotonkka.

Perinteiset pelargonit ovat täydellinen valinta romanttisen maalaisidyllin loihtimiseen.

Pelargoni on istutusten hienohelma, joka sopii aloittelevalle, mutta ei laiskalle puutarhurille. Pelargoni on helppohoitoinen ja kestävä, mutta kukoistaa kun saa ravinteita ja kuivuneita kukkia poistetaan. Parhaiten pelargoni viihtyy runsaassa määrässä ilmavaa ja ravinteikasta multaa. Uutuustuotteemme Kekkilä Pelargonimulta on erityisesti ruukuissa ja laatikoissa kasvatettaville pelargoneille kehitetty nopea- ja pitkävaikutteisia lannoitteita sisältävä erikoismulta. Tuotteen sisältämät savi ja sammal helpottavat kastelua ja kalium varmistaa pelargoniasi runsaan kukinnan toukokuusta syksyyn saakka.

Kekkilä kukkamulta parveke

 

Kekkilä tomaattimulta

 

Kekkilä kasvusäkki yrtit

 

Kekkilä koristekivet japanilaishenkinen parveke

Näillä tuotteilla rakennat unelmiesi parvekekeitaan:

Kekkilä Pelargonimulta on erityisesti ruukkuihin ja laatikoihin istutettavien pelargonioiden tarpeisiin suunniteltu erikoismulta. Multa sisältää runsaasti nopea- että pitkävaikutteisia lannoitteita, sekä sammalta, hiekkaa ja savea helpottamaan pelargonioiden kastelua ja hoitoa. Tämä uutuustuote on saatavilla 15 litran pakkauksissa, josta riittää juuri sopivasti yhteen isoon ruukkuun tai parvekelaatikkoon. Hinta 15 litraa 4,95-6,90 €.

Kekkilä PelargonimultaKasvatatko tomaatteja ruukuissa? Kekkilä Tomaattimulta on kasvipohjaisella luomuravinteella varustettu erikoismulta, joka auttaa tomaattejasi kasvattamaan nopeasti vahvat ja elinvoimaiset juuret. Voit kasvattaa yhden tomaatin suoraan 15 litran pussissa tai lisätä multaa viljelylaatikkoihin tai ruukkuihin. Hinta 4,95 €.

Kekkilä Tomaattimulta luonnonmukainen pakkaus

Kekkilä Yrttimulta on mauste- ja yrttikasveille sopiva laadukas ja luonnonmukainen erikoismulta, jota voi käyttää niin sisällä, parvekkeella kuin ulkona yrttitarhassakin. Tuote soveltuu yrttien kylvöön, versottamiseen sekä ruukkuyrttien jatkokasvatukseen. Saatavilla 6:n ja 15:sta litran pakkauksissa. Hinnat 6 litraa 2,95-3,90 € ja 15 litraa 7,90 €.

Kekkilä Kasvatussäkki on tarkoitettu tomaattien, vihannesten ja kukkien viljelyyn suoraan säkissä. Luomulannoitettu 50 litran säkki kastellaan hyvin ennen taimien tai siementen istutusta. Multaa suojaava kaunis pakkaus pitää kasvualustan kosteana pidempään. Hinta 6,95-7,50€.

Kekkilän Koristekivet kruunaavat istutukset niin sisällä kuin ulkona. Pienirakeista koristekiveä on saatavilla 25 kilon pakkauksissa kolmessa eri värissä: valkoisena, mustana sekä punaisena. Kekkilä Iso koristekivi on puolestaan litteä ja pyöreä luonnonkivi, jota on saatavilla luonnonvalkoisena tai harmaana. Isot koristekivet ovat mattapintaisia ja tulevat 10 kilon pakkauksissa. Hinta koristekivet 10,95-12,95 € ja isot koristekivet 16,95-20,50€.

Kekkilä koristekivi musta diabaasi

Lataa lisää kuvia tästä.

Julkaistu 26.3.2020 kello 12.00.

Lisätiedot, tuotenäytteet ja kuvat:
Norra Communications Oy Heta Tuppurainen heta.tuppurainen@norracomms.fi p. 050 562 5677
Lisätiedot Kekkilästä:
Kekkilä Oy Mari Kaartokallio, Puutarha-asiantuntija mari.kaartokallio@kekkila.fi p. 040 684 0978
Minka Mannerla, Tuotekehityspäällikkö minka.mannerla@kekkila.fi p. 044 500 5006

Kekkilä on osa Kekkilä-BVB:tä, joka on Euroopan isoimpia viheralan yrityksiä ja kasvualustojen valmistajia. Pohjoismaissa KekkiläBVB on markkinajohtaja tunnetuilla Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändeillään. Keski-Euroopassa tuotteitamme valmistetaan ja markkinoidaan kuluttajille tuotemerkeillä Jardino ja Veenbaas, ammattiviljelijöille BVB Substrates ja Kekkilä Professional brändeillä. Kekkilä-BVB:n tuotteet ja palvelut on suunnattu ammattiviljelijöille, kotipuutarhureille, viherrakentajille sekä kuivike- ja kasvuturveasiakkaille. Kekkilä- BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Alankomaissa, Saksassa ja Espanjassa. Tuotteiden vientimaita on yli 100. Kekkilä-BVB on osa Vapo Groupia.

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.